Cik tālu un kam
Cik tālu no daudzdzīvokļu mājas un kam jāravē un vasarā jālaista jau labu laiku atpakaļ un pavisam nesen iestādītās puķītes - rozītes, margrietiņas u.c., u.c., u.c. Un ja to stādītājs, piemēram, ir aizbraucis vai pārcēlies dzīvot citur. Pensionāres un pensionāri, kas to arī varētu darīt un nav nodarbinātas un nodarbināti valsts vai privātajā sfērā, apgalvo, kas tas nav viņu pienākums, un ūdens tērēšana laistīšanai kaut ko maksā. Kā tā, ka ap Kalna prosp. un Bērzu alejas apkārtni ir skaistas, sakoptas puķu dobes. Un turpat līdzās - daudzdzīvokļu mājas. Varbūt ierosināt visiem daudzdzīvokļu māju iedzīvotājiem vispār neko vairāk nestādīt, jo teorētiski jebkas būs jākopj un jālaista! Iztiksim ar kailu, nomīdītu zemi un zālīti? Nevienam nebūs jāpārdzīvo un jārēķina iztērēto 1/2 litru ūdens.
es arī ietādīju,laistīju,bet pēc laika jaunatne izbraukāja ar riteņiem..kā lai viņus ietekmē?vai skolās nevajadzētu par to parunāt. zinu,ka mani bērni tā nedarīs nekad.
Ar 1/2 l ūdens gan diez ko neapliesi. Un par to ūdeni pensionāriem pašiem vēl jāsamaksā Mālkalnei.
man skaista zālīte arī bez stādījumiem patīk gluži labi
Pavaicājiet, kā daudzdzīvikļu mājās, kur pagalmi ir ziedos, tiek uzturēts/saglabāts šis skaistums visas vasaras garumā! Aizdomas ~ tas ir tikai mecenātisms un "pliks" entuziasms, un neviens nevienam ne maksā, ne piemaksā! Un kā notiek civilizētajā pasaulē, piem. mūsu sadraudzības pilsētā Holandē - Hengelo? Vēlos ļoti zināt.
bet pats par sevi saprotams, ka mecenātisms. Cilvēks, kuram patīk ziedi, bet nav dārza var izvērsties kopējā teritorijā. Par to maksāt - tad jau labāk samesties un maksāt par dzīvokļu māju siltināšanu. Ja par to nevar vienoties, kas ir daudz svarīgāk, tad kur nu par puķēm.
Vajag represijas!!!