Atkal par ceļiem!

Taisot lielo šosejas remontu, cieš mazie Ogres ceļi, ielas, jo mašīnas meklē apbraucamos ceļus, līdz ar to vairāk izbrauc tos, vai ir kāda informācija, ka tos kāds varētu savest kārtībā? Pirms kāda laika Jūsu portālā tika publicēta informācija par ceļu uzturēšanu, kas atrodas vienā dzelzceļa pusē, kurus apsaimnieko"Ceļdaris". Bet nebija informācijas, kā ceļus sakops, atjaunos, utt. otrā dzelzceļa pusē, t.i.tuvāk šosejai. Varbūt kaut ko palaidu garām? Ogrenet! Lūdzu, neatstājiet šo bez atbildes!
Un vēl: Piem., vieta Pārogrē - pie celiņa, kas veda uz Pārogresstaciju kalnup, pie Urgas upītes , kur auto vispār nevajadzētu braukt ir izcūkota, saprotiet -ir taču arī kājāmgājēji!

a , 2008-08-27 17:04:27

Paldies par jautājumu, bet vai Jūs varētu precizēt, kuri apbraucamie ceļi, ielas ir sabojātas - varbūt varat minēt ielu nosaukumus?

Guna, Ogrenet , 2008-08-27 19:57:43

pie reizes var uzjautāt, kurš lohs atkal uz Čakstes prospekta (pie krustojuma ar Indrānu ielu) izdauzīja kvadrātus un atstāja lai lietus uztaisa vēl lielākus...

vilcene , 2008-08-28 11:09:15

Vai kāds var atbildēt - kad būs veikts remonts Mālkalnes pr.11/13 nama pagalmā, lietus laikā jāiet pa peļķēm lidz potītēm un tikai pa brauktuvi vai zālāju, jo gājēju celiņi nav paredzēti.

ome , 2008-09-02 13:06:25

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet