Ogre-Riga autobusu neprecīzie saraksti.

Vēlos pastāstīt par pilnīgo apsurdu ar autobusu sarakstiem uz Rīgu. Paskatoties internetā sarakstu, nolēmu doties uz autobusu pieturu pie stadiona, lai brauktu uz Rigu. Autobusi pēc saraksta bija gan 9:20, gan 9:45. Par lielu pārsteigumu, neviens no šiem autobusiem nebija ierakstīts sarakstā. Pēc ši saraksta izrietēja, ka plks.9 es varu negaidīt nevienu autobusu. Tā nu devos ar kājām uz autoostu, lai nestāvētu pieturā gandriz stundu. Liels bija mans pārsteigums, kad kasē jautāju, cikos tad ies autobuss un no kura laika ir atceli reisi plkst.9. Izrādās, ka internetā viss bija pareizi, tikai sarakstā, kas ir pie stadiona, Ogres autobuss ir atzīmējis tikai savus reisus, bet Rīgas autobusu reisus tur nav ievietojis.Sarunā ar autoostas darbinieci,noskaidroju, ka vini neatbild par ridzinieku autobusu kustibas sarakstu. Tad jau rodas jautājums, kā ir ar to sarakstu, kas karājas autoostā???? Kurš tad atbild par šī saraksta pareizību?? Cik saprotu, tad abas pārvadājumu firmas brauc pa vienu apstiprinātu maršrutu.
Lūgums tomēr pieturvietā ""Stadions"" Rīgas autobusu parkam uzstādīt sarakstus, lai nejauktu cilvēkiem galvu. Un kāpēc ""Ogres autobuss"" ir uzstādīojis nepilnīgu sarakstu ?

Sandra Avotiņa , 2008-08-21 13:03:39

Jaa, taa ir probleema. tiesi no pieturas ""Stadions"" uz Riigu ir nepreciizs saraksts. Kas vinju lika, ka tur tiesaam nav visi autobusa reisi. Varbut autobusu parki negrib, lai mees brauktu? Lidziga situaacija ir Ikskilee, kad arii abos virzienos saraksts ir nepilniigs, ka sarakstaa nav uzrakstiits, cikos kursee dzeltenie mikrinji.

Ilze , 2008-08-21 15:49:42

vnk sviests, šitāda "es atbildu tikai par teikuma pirmo vārdu" attieksme...

hmm , 2008-08-21 16:43:33

Tad vajag noskaidrot, kapec uz stabiem nav izvietoti pilniigi autobusu saraksti?

Heleena , 2008-08-21 17:31:08

Jautājums par reisiem plkst. 9.20 un plkst. 9.45 no Ogres uz Rīgu. Reāli šie reisi kursē, bet kāpēc šie reisi nav ierakstīti sarakstā, pieturvietā ""Stadions""??

Pasažieris. , 2008-08-22 10:37:32

hmmm. šodien arī paskatījos pieturvietā ""Stadions"" Nav ierakstīti reisi plkst. 14.30 un plkst. 15.00 uz RIgu. Bet no Ogres autoostas Sie reisi ir atzīmēti, ka kursē.

Maxima , 2008-08-24 11:09:46

Vai jums tagad ir atvaļinājums? Tak lūdzu pazvaniet uz ""Ogres autobusu"" un noskaidrojiet par tiem sarakstiem.

->Ogrenetam , 2008-08-25 13:58:02

Kopš pagājušās ziemas mani tracina tas,ka autobusi maršrutā uz rīgu pasažierus uzņem pieturā Stadions,bet atpakaļ ceļā mūs izsēdina Daugavpils šosejas malā ,pieturā Priedes.Jautājums:Par kādiem tēva grēkiem mēs,kas dzīvojam Zilā kalna raj.,Mālkalnes prosp,u.t.t,esam sodīti,jo veciem cilvēkiem,pensionāriem nebūt nav viegli aiziet līdz savam miteklim,jo no Rīgas braucam vai no teātra,vai ārstiem,vai no tirgus,vai darba.Gribu saņemt rakstisku atbildi kādā Ogres avīzē,vai TV pārraidē.

miervalda , 2011-09-21 15:37:56

Jūs cienijamā Miervalda laikam neesat sen braukusi uz Rīgu . Autobuss jau 2 mēnešus kursē pa Raiņa prospektu un pasažierus izlaiž pieturā ' Stadions'.

estere , 2011-09-21 16:43:08

Vai tad jau divi mēneši pagājuši? Šķiet, ka tikai nupat remonts Jaunogres propektam pabeigts. Taču arī remonta laikā autobuss pasažierus uz Rīgu uzņēma gala pieturā pie stadiona/dzelzceļa sliedēm.

ja? , 2011-09-21 17:55:03

Jau no jūlija beigām autobusi iet pa Jaunogres prospektu, tā ka sūdzēšanās ir stipri novēlota. Pie tam, bieži vien šoferīši ir tik laipni, ka izlaiž Zilākalna un Mālkalnes pasažierus pie pārejas, nevis liek iet no Stadiona pieturas.

Vārna, Riebīgā , 2011-09-21 22:42:27

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet