stāvēšana pie Mālkalnes pr.35

Man nu beidzot ir ko pajautāt. Šodien nepatīkami mani pārsteidza "uzlīme" logā par 30 Ls. Cien.Ogrenets varētu pajautāt cien. pašvaldības policijai, kas tur ir ar to vietu... Mālkalnes pr.35 ceļa paplašinājumā pie barjerām kopš kura laika nedrīkst stāvēt??? Zīme no viena gala būtu, bet kur ir no otra gala zīme, ka stāvēt aizliegts??? Un vēl kāda interesanta lieta, pirms mēneša tur arī rīta agrumā redzēju salīmētus plāksterus, pusdienu nevienas mašīnas nebija un atkal viss nostājās savās vietās. Šodien atkal salīmēti... Bet ko tad nelīmē katru dienu un visiem, ja jau tur tiešām nedrīkst stāvēt??? Mašīnas tur stāv nepārtraukti, jo citur jau nav kur likt...

Inga , 2008-08-21 09:07:26

cik zinams Latvija valdiba ir parpratusi savu uzdevumu - ta vieta lai risinatu iedzivotaju problemas, vinja tas izmanto lai izkastu naudu. Normali butu ka valsts (pashvaldibas) risinatu stavvietu problemu, bet pie mums jau tikai sodus liimee.

garambraucejs , 2008-08-21 10:41:23

garambraucejs , 2008-08-21 10:41:23

Perfekti pateikts!!!

Dispčers Kļavinsh , 2008-08-21 10:54:52

Ogres novada pašvadlības policijas priekšnieka vietnieks Ēriks Dičs sacīja, ka zīmes ir no abiem ielas galiem, un tās tur esot jau pasen. Zīmes izvietotas pēc domes un "Latvijas Valsts ceļu" norādījuma drošības uzlabošanai. Kādreiz par apstāšanās un stāvēšanas noteikumu pārkāpumu līmēja 10 latu soda kvītis, bet Ministru kabinets sodu ir palielinājis uz 30 latiem. Pārkāpēju automašīnām policija soda kvītis nelīmē katru dienu tādēļ, ka policijai darāmi arī daudzi citi darbi. "Mēs izpildām domes norādījumus kontrolēt satiksmes drošību, esam saņēmuši arī mājas iedzīvotāju sūdzības par to, ka stāvošās automašīnas apdraud drošību. Ja kādam nepatīk zīmju izvietojums, par to jāvēršas domē, mēs tikai izpildām domes norādījumus," sacīja Ē.Dičs.

Guna, Ogrenet , 2008-08-21 15:12:05

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet