Atkal jaunā Maxima
Šodien notiek darbi pie jaunceļamās Maximas, kā rezultātā noārdīta lielākā daļa gājēju ceļa, kas ved no Mālkalnes ielas gala pāri sliedēm. Jautājums - vai tas nozīmē, ka celtnieki uzlabos esošo gājēju ceļu jeb arī to, ka tur paredzēts kāds cits objekts, piemēram, piebrauktuve mašīnām, kas piegādā produktus utml.?
atradusi par ko satraukāties...
Loģiski domākjot, varētu būt, ka paplašina placi klientu autostāvvietai, jo izskatās, ka citur tai nav vietas.
...piebrauktuve,lai vareetu Ogree ievest leishu produktus.juus,ka piemeeram,vaarna,peec taa tachu ljoti ilgojaties??:))))))))))))))))))))))))))))jo viss ,kas shobriid ir saistiits ar paartikas tirdznieciibu, Ogree -ir SLIKTI?????vai tad nee? oponeejiet...................
Ak, piedod jel, Diskutētāj, nevarēšu jūsu gaidas apmierināt... Es neilgojos pēc vēl viena šķūņa, par kuru vērt vaļā kārtējo kašķi. Es esmu no tiem daudzskaitlīgajiem gājējiem, kas plūst pa šo ceļu labākas laimes meklējumos. Tas ir mans izdzīvošanas ceļš, pa kuru es dodos uz Elvi, lai ar piekrautiem ratiem stumtos atpakaļ, jo šaipus sliedēm ir tikai tirgus. Pārējais viss šeit tiešām ir slikti...:)))))))))))))))))
Bet ja nopietni, no tā piebraucamā ceļa arī baidos, jo labi zinu, kas rītos notiek pie esošās Maksimas, it sevišķi, ja tur sabrauc 2 produktu mašīnas. Viņi taču mūsu brīnišķīgi izgaismotajā Ogrē gājējus neredz, t.sk. arī skolas bērnus, kas rītos tur mēģina izlavierēt starp mašīnām, mēģinot neiekāpt lielajā
peļķē, kas tur veidojas lietus laikā. Cik zinu, ka šo ceļu pie jaunceļamās ogrēniešu Gaismas pils arī rītos izmanto daudz cilvēku, t.sk bērnu.
Ui - 2 mašīnas, tas jau ir skaisti! Nācies pie esošās Maximas redzēt pat 5 un vairāk mašīnas gaidām savu rindu izkraušanai, un vienmēr esmu pabrīnījusies, kā tās savstarpēji izbīdās. Līdzjūtība blakus esošo māju iedzīvotājiem. Un pat man reizēm bail laipot starp šīm mašīnām - pamanīs mani vai ne..
Ja runā par veco Maksimu, cik atceros, tur vispār sākumā taisījās kautko līdzīgu būvmateriālu veikalam būvēt. Un tādam veikalam jau nevajag nepārtrauktu preču pievedumu, kā lēto preču pārtikas bodei Maxima. Un būvēšanas laikā pēkšņi tika paziņots, ka profils mainīsies un būs Maksima (toreiz laikam T-Market, vai Saulīte).
Visa tā padarīšana krietni smirdēja pēc kārtējās Ogres "vareno vīru
šeftes" (korupcijas pa modernam). Ko nu vairs pierādīsi...:)))