Vides labiekārtošana

Kāpēc tikai viens vienīgs konkurss gada garumā - iespēja daudzdzīvokļu mājām uzlabot savu vidi ir Ogrē? Kādēļ tikai KNHM - holandiešu fonds sāka un saprata, cik tas ir svarīgi. Tik daudzi projekti palika neatbalstīti. Tik daudzas idejas Ogrē vienkārši nomirst, jo tik maz līdzekļu tiek atvēlēts šādiem, visnotaļ atbalstāmiem, darbiem? Kāpēc, līdzīgi citām Latvijas lielpilsētam (par Rīgu nerunājot), arī Ogrē nevienam nav ienācis prātā rīkot vēl līdzīgus konkursus! Domē koordinatoru taču pietiek. Nedomāju, ka tas ir tik neiespējami. Pavaicājiet Meža 4a mājas vecākajam, cik daudz ideju viņš šos 3 gadus pratis realizēt! Cik daudz māja ir ieguvusi no šī konkursa! Apmēram 9 projektus māja vinnējusi šajā konkursā.Kamēr citi nevienu ... Pajautājiet viņa pieredzi. Lieliska iespēja ir šādi projekti -novērst aktuālākās mājas problēmas, ja vien kādam ir vēlēšanās... Kas šogad ir paveikts projekta ietvaros?

Nevienaldzīgā , 2008-07-03 14:28:34

entuziastms ir pozitīvs. No praktiskā viedokļa Ogrē lielāko daļu resursu tagad vajadzētu veltīt siltināšanai un kosmētiku jau pagūsim vienmēr.

hmm , 2008-07-03 17:52:22

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet