Autostāvietas skolas ielā
Dzirdēju ka tiks likvidēta autostāvieta oretī tirgum. Jātājums kad tas notiks un ko šai vietā cels.
Un velviena lieta kur šie cilvēciņi kas tur tur mašinas paliks.
Pretī tirgum plāno būvēt ēku ar pazemes autostāvvietu. Skolas ielā 2b, vietā, kur pašreiz ir maksas autostāvvieta, plānots celt sabiedrisko centru ar pazemes autostāvvietu, bet laukumu, kurā ir bezmaksas autostāvvieta, paredzēts rekonstruēt, nojaucot „salu” un izveidojot stāvvietas automašīnām. Būvniecību ierosināja SIA „AZSIA”, kura zemi 1800 kvadrātmetru platībā maksas autostāvvietai nomā no Ogres novada domes. Firma vēlas zemes gabalā uzcelt sabiedrisko centru ar diviem stāviem. Sabiedriskā apspriešana bija 2006.gadā, un materiālos bija teikts, ka „jaunā apbūve paredzēta kā pašvaldības pārvaldes ēka” - Ogres dome tur nomās telpas. Tā būs divstāvu celtne ar paaugstinātu centrālo daļu, kas veidos ēkas trešos stāvu. Pirmajā stāvā atradīsies bankas filiāle, bet otrajā un trešajā stāvā – pašvaldības iestāžu telpas. Otrajā stāvā ieplānotas divas apspriežu zāles ar bīdāmām sienām transformācijai par vienu telpu. Ēkai būs kāpņu telpas un arī lifts, kas sasaistīs visus stāvus, ieskaitot pazemes autostāvvietu 48 automašīnām. Lai uzbūvētu pazemes autostāvvietu, firma veidos apmēram 2 metrus lielu padziļinājumu. Iebraukšana pazemes autostāvvietā paredzēta no līdzās esošās bezmaksas autostāvvietu laukuma. Bija paredzēts, ka firma rekonstruēs līdzās esošo laukumu, kuru gan no domes nenomā. Tur likvidēs salu un pārveidos autobusu pieturas, izveidojot stāvvietas 65 automašīnām. Pašreiz daudzi autovadītāji laukumā savus braucamos novieto bez maksas. Par to Ogrenet rakstīja 2006.gadā, kad noritēja sabiedriskā apspriešana. http://www.ogrenet.lv/ogre/1106/?sq=pret%C4%AB+tirgum
O tas nozīmē ka tuvāko gadu skolas ielā būs bardaks jo nebūs kur nolikt auto.
Cilvēciņi paliks savās vietās, kur likt mašīnas pašiem jādomā, pietiek krāmēt auto zem savas guļamistabas loga, teroristam iesaku savu auto pārvietot uz Tapro stāvvietu, katru nakti tukša - ak neapsargā, tad vajag Casco pēc pilnas programmas, nevaram atļauties - tad ar vilcienu vai autobusu, nebūs te dzīvojamais rajons nekāds autošrots...
Tāpēc arī ir domātas autostāvietas maksas bezmaksa tas nav tik svarīgi, bet ja aizbūvē katru pleķiti ar kādu biroju/veikala ēku arī nav normāli un kur man to auto likt ja pie mājas nav vietas lieku maksas stāvietā bet tur nav vietu jāstāv rindā kad atbrīvosies un cenas arī tādas kā rīgā 35Ls par menesi tas gudrītis kas saka kad liekiet tapro stāvietā nu man kautkā negribētos likt tur jo naktī braucu garām un redzu ka jaunieši svilina riepas vai vienkārši dzer neaizmirsīsim ka blakus ir Joker un ši iestāde nepievilina labāko publiku.
Kaut man ir arī kasko autiņam bet priekškam man liek vajadzētu skriet pa abdrošināšanas kantoriem un pēctam vvel gaidīt 1 līdz2 men kamēr saņemu naudu. Katrā ziņā esmu pret šis stāvietas likvidāciju un domāju daudzi būs ar mani līdzīgās domās pie tam blakus stāv tukša veikala ēka kāpēc tur nevar izbūvēt pašvaldībai nepiecīšamās telpas. Vai tik atkal tā nav kādā Kārkliņa kārtējais biznesa projekts?
Jo cik zinu šo stāvietu apsaimnieko cita kompānija.
Nu tad neliec Tapro stāvvietā, ja reiz riepas dedzina vai neapmierina 1-2 mēnešus gaidīt apdrošināšanas naudu, nav spiesta lieta, par tukšo veikalu - aizej uz SIA "AVVK" (atrodas virs kaķa, bijušās ēdnīcas telpās) un noskaidro, kāpēc privātīpašnieks nevēlas pašvaldībai atdot savu īpašumu, tur ar pašvaldību nav nekāda sakara...:)) Bet piebāztus pagalmus, kas līdzinās autoplacim nevajag...
daudzpunkts - tas ir kaads kuram pasham nauda mashiinai nepietiek, vai citu apstaaklju deelj nevar braukt, un tagad aiz skaudiibas besijaas aaraa :P
Diemžēl neviens no nosauktajiem iemesliem nav īsts, "besījās arā" tāpēc, ka negrib pieļaut un nepieļaus iekšpagalmu aizkrāmēšanu ar automašīnām, ja gribi - principa, skata, svaiga gaisa u.c. apstākļu ietekmē...:)