grūtnicība

Sakiet lūdzu,grūtniecības uzskaitē obligāti jāstājas pie ginekologa poliklīnikā vai var arī pie vecmātes slimnīcā?

tita , 2008-05-16 15:26:18

var pie vecteeva :)

vevmaate , 2008-05-16 15:39:25

pie kaa nezinu, bet galvenais nenokavaa noteikto dienu skaitu - no taa ir atkariigs veelaako naudinju apmeers!

frodo baggins , 2008-05-16 15:42:32

Vislabāk, lai tev grūtniecību uzrauga un dzemdības pieņem viens cilvēks. Tas var būt gan ārsts gan vecmāte.

Iksiņa , 2008-05-16 16:04:22

Paldies,bet nezinu nevienu vecmāti.

tita , 2008-05-16 16:47:48

Paprasi tām draudzenēm, kas jau dzemdējušas :) Es pati izvēlējos Dzemdību namu. Tomēr ir drošāk - ja nu (tfutfutfu) ar bērniņu kaut kas nebūs riktīgi, tad demdību namā ir labākā aparatūra un pierdzējuši ārsti.

Iksiņa , 2008-05-16 18:25:47

Paldies

tita , 2008-05-16 18:31:35

jaiet pie gimenes arsta, vai nu Ogres poliklinika pie vecmates.

sauliit , 2008-05-16 21:23:52

es staajos uzskaitee "Dziednicaa"

nukse , 2008-05-16 21:29:05

Iksiņa : Dzemdibu nama lielakais pluss nebut nav Aparatura un Arsti bet gan KVALIFICETA PERSONALA SKAITS:) Regionos VAIRUMA gadijumu ir labaka aparatura neka Dzemdibu nama daudzas regionu centru dzimdibu nodaljas tehnika ir DAUDZ spicaka limeni neka dzemdibu nams gan Aparaturas gan Servissa zinja jaunas labi un nesen izremontetas telpas jauna aparatura. Aktualaka problema ir PESONALA TRUKUMS vienkarsji PARASTI sadas nodaljas VIENLAICIGI atrodas Viena vecmate un ja diena tad ari viens arsts a ja Dzemdibas peksni ir Vairakam reize ROKU VIENKARSJI VAR PIETRUKT kas Rigas dzemdibu nama nekad nevar but jo tur Personas liels nepartatraukti uz vietas ir VAIRAKI SPECALISTI un Vecmates pat ja TAVEJA negadisies TIESJI TAJA LAIKA tad CITA bus ne mazak kvalificeta a REGIONOS vienkarsji JA NAV TAD NAV kur nemt vieta:) Tas ari ir vajakais punkts Regionos kautgan ATTIEKSME un SERVISS daudzviet regionos ir DAUDZ PATIKAMAKS neka dzemdibu namaa:):) Man pietiekami pazinju sai nozare un vinji man izklastija SJIS NIANSES kad peksnji izlemam ka Siko sagaidam Latvija un KUR VISS NOTIKS:) Butiba bij plasja izvele no Regionalo slimnicu cjomiem kur dzemdibu nodaljas lidzinas tadam neslixtam viesnicu Lux numuriem piemeram Kuldiga pie toreiz vel Eglisja dzemdibu palatas ir labaka limeni neka Ogres viesnīcas „Club 1934” vairums numuru:) Vajaka vieta Viena Ginekalogje tikai pa dienu un Viena Vecmate viena mainja:) Izvelejanies dzemdibu namu tur protams nodaljas viss bija nolupis nodrupis ka talajos 70 / 80tajos BET komerc servissa PALATA bija videjas Lauku viesnicas Lux numura limeni , kadu nedelju padzivojam Serviss no personala LAPS viss korekti vienigi ka izej no savas Lux palatas ta nonac 80 gados ar Miskam losjkam bezkrasaianas putras pikam un Šuhofruktu dzerienu un grabosjiem ratiem un tjotkam ar svabru :):) Arzemes Valsts klinikas PROBLEMA ir ka Latvija Laukos , telpas viss SUPER tehnika super PERSONALS parsvara emigranti un APSALUTI vienaldzigs pret visju biezji vien visai vaji parvalda valodu ari VIETEJO PRIMITIVA LIMENI,par ne parak dasnu atalgojumu stradajosj Arstu presonals ,labakais ka MAKSAT viniem ir BEZCERIGI vins pat nedomas nemt naudu pat vel ziepes var iedzivoties:)

Lunis , 2008-05-17 17:55:36

Luni, Ogres slimnīcai līdz pilnam aprīkojumam vēl tālu. Tikko dzimst neiznēsāti bērni, tā tos sūta uz rīgu, mūsējiem ir daži inkubatori un viss. (Nu ja nedaudz neiznēsāts, tad nesūta). Palātas dz.namā nav super, bet nu johaidī, tik pāris dienas jāpaguļ, vai tad nevar paciesties?

Iksiņa , 2008-05-17 21:33:48

Nukse, dzemdēsi ar Dziednīcā? :) Tici man, tas var būt diezgan būtiski, kad uzrauga un pieņem dzemdības viens cilvēks. Es savulaik gribēju ietaupīt, uzskaitē biju vienā vietā, bet kad pienāca laiks dzemdēt, tad vienkārši sagaidīju kontrakcijas un devos uz dz.namu. A tur atklājās, ka man bērns guļ ar kājām uz leju un vispār bija jāplāno ķeizars. Ārsts pie kura biju uzskaitē "aizmirsa" mani par to pabrīdināt. Tāpēc nācās steidzami taisīt operāciju pie vispārīgās narkozes un tas nav labi bērnam.

Iksiņa , 2008-05-17 21:38:20

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet