~ 30 policijas auto
ko šovakar ogrē uz dzelzeļa pārbrauktuvēm medīja policijas auto un helikopteri???
ko var tik ilgi gulēt :D
pazīstamais zvanīja draugam, draugs ---> policistam, šis pat nestāstīja, kas notiek - pateica tikai lai pie parbrauktuves neraadaas. kāpēc nekur nekas netiek brīdināts? es rīgā spēlēju boulingu & pēkšņi man zvana draugi un stāsta kas ogrē notiek. Ja nekādu baigo teroristu tur neķēra varēja taču pabrīdināt. Viena no mūsu idejām, ka kaut kāds stulbenis piezvanījis un pateicis ka mašīnu pametīs uz sliedēm..... kas tad tur īsti notika?
Gribētos gan zināt ,kas vakar bij noticis?
Noskaidrosim.
vedakaut kādu vecu dārgu ieroci no krievijas pa dzelsceļu
saulkalnē tika atvesta kaut kāda bīstamā krava, bet tas notika svētdien ap kādiem diviem dienā, poliču bija bez savas jēgas, virzienā uz Rīgu korķis bija ne pa jokam un helekopters arī riņķoja.... viss notika vēl svarīgāk nekā ar ārzemju delegāciju ;)
p.s. drīz sāks kaut ko kūpināt, tā kā saulkalnes iedzīvotāji var tikai gaidīt kad burkāni sāks augt ķirbju lielumā :)))
vilcene , žetons Tev par komentu :D atcerējo černobiļu !
Valsts policijas preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa portālam Ogrenet pastāstīja, ka cauri Latvijai vesta stratēģiski svarīga krava. I.Rekšņa noliedza baumas, ka bijuši draudi uzspridzināt dzelzceļa tiltu. „Policijas automašīnām nav nekāda saistība ar tiltu,” viņa sacīja. „Cauri Latvijai tika vesta stratēģiski svarīga krava, un policijas automašīnas visā maršrutā nodrošināja drošību uz dzelzceļa pārbrauktuvēm,” viņa sacīja. Kas tā par kravu, to I.Rekšņa nekomentēja. „Krava ir veiksmīgi izvesta no Latvijas,” sacīja I.Rekšņa.
tad jau sanāk ka Saulkalnē sakrāva visu vilcienā....
nekādu ierocei neveda!!! veda atkritumus no salaspils atomreaktora, laikam urānu cik man zināms. ehhhh no draugiem ātrāk sanāk uzzināt nekā netā :(
bet tik & tā paldies Ogrenet ! Kādreiz jūs arī ar sia Malkalne palīdzējat tikt galā!