PVIS Ogrē...

Kāpēc Ogre nevēlas šādu programmatūru ko piedāvā un atmaksā valsts, kur pašvaldībai ir licenzes cena tikai, kas ir niecīga salīdzinot ar tām summām kas jāizdod pērkot citas programmatūras.....Kāpēc ir neaktivitāte informācijas tenoloģijās Ogres domē, kāpēc mums kas dodas pēc izzinņas ir jādodas pa vairākiem kabinetiem un stāviem lai saņemtu vienu lapeli, ja šī progrmmatūra padara visu izziņu iespējas vieglākas,nerunājot par pārējām iespējam lietotājie(pašvaldību darbieniekiem),kas daudz vieglāku padara viņu darbu. Vispār gribētu dzirdēt argumentus kāpēc netiek ieviesta šī programmatūra uz kuras prezentāciju biju devies.....?

zzz , 2008-04-29 12:06:03

Biju devies, kaut kāda programmatūra... Vai tad konkrētāk nevari pateikt?

He , 2008-04-29 21:43:13

Atvainojos kaut kas ir noptrūcis no visa mana teksts....Tad nu tā, pabiju prezentācijā Valmierā kur vietējām pašvaldībām tika prezentēta šī programmatūra. Tad nu redzētais un dzirdētais mani ieintresēja un tāpēc vēlējos zināt kāpēc Ogrē netiek kas tāds ieviest lai padarītu vieglāku darbu un cilvēkiem vieglāku papīru saņemšanu.

zzz , 2008-04-30 06:37:38

To zzz: tu ko gribi lai tantes, kurām lidz pensijai ar roku padot, dēļ tavas programmatūras atlaiž no darba? + Ogrei nav lidzekļu apmācībai.

psh , 2008-04-30 09:31:38

Tantes, tantes iesūnojušies viņi tur visi man liekas, bik vajag to midzeni izkustināt,manuprāt, izmaksas nav tik liekas un programmatūra nav tik sarežģīta kā varētu likties....Apmācības, nu ko lai saka, Ogrē tak ir PVISC (kultūras namā),kā pienākumos, manuprāt ietilpst arī programmatūru apmācība.Līdzekļi nemaz nav tik lieli nepieciešami lai iemācītu programmatūru, jo no papīriem ko tantes ar rokām raksta, tad nu daramies elektroniski un manuprāt, tas ka info.,ienāk svaiga katru dienu ir pozitīvs aspekts....

Tā kā tantes sorry, bet nu jaunās lietas ir jāmācās nevajag tāpēc jau baidīties no tā kas jauns, jo zinu ir kad cenšas ko mainīt gribas spuroties, bet tomēr apdomājam šo versiju ar....

zzz , 2008-04-30 09:42:27

psh.............................Naudas nav,hehe, smiekli man reizēm nāk par to visu, ja paņemam rokās kalkulātoru un parēķinām cik Ogrei izmaksā visi pasākumi(remonti), tad nu man liekas ka ekonomiku varēji ievērot.

Smieklīgi ir tas ka nauda lai darbus uzsāktu ir bet lai pēc tam salabotu ceļus kas pāraksti un pārrakāti naudas nav---->tad kāpēc vispār sākam darbus....cilvēkiem jābraukā pa bedrēm un jālauž savi auto, paldies dievam biju ibraucis ar riteni un visbeidzot šī problēma ir izlabota.....vismaz kaut kas notiekas...

zzz , 2008-04-30 09:47:27

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet