Kur?
Pie kā jāiet uz Ogres domi, lai no sirds varētu parunāt par Ogres, ceļiem, ietvēm,ielām?Lūdzu atbildiet!
Pie izpilddirektora Pētera Špakovska!
Paldies, bet vai ar ko svarīgāku arī var runāt. Domes sēdēs arī var piedalīties un izteikt savu viedokli, kas iepriekš ir jādara?
Visu ko var runāt... Iedzīvotājiem, cik zinu, ir tiesības piedalīties domes sēdēs, bet lai varētu piedalīties diskusijā... No sākuma uzraksti iesniegumu domei par interesējošu tēmu. Ja tēma nonāks līdz apspriešanai deputātu līmenī, tad tevi noteikti paaicinās uz domes sēdi. Bet visticamāk, ka lietu nogrūdīs atbildīgajiem dienestiem. Sevišķi, ja runa ir par ceļiem.... tādas lietas apspriež ceļinieku sapulcēs vienu reizi nedēļā, deputātiem tas nafig neinteresē :))))
Ak tu vecā pirtsslota Iksiņa!
Par Ogres, ceļiem, ietvēm, ielām var parunāt otrdienās pulksten 13 Ogres novada domes apspriedēs par ielām un ceļiem, kas notiek domes izpilddirektora Pētera Špakovska kabinetā. Bet, ja saruna garāka, labāk tikties ar pašu izpilddirektoru. Ja nolemsiet parunāties, lūgums gan būt konkrētiem, nevis:"Jūs domē nekā nedarāt!" Domāju, ka vēl labāk būtu, ja Jūs savus priekšlikumus uzrakstītu rakstiski un iesniegtu domes izpilddirektoram. Uzklausot Ogrenet lasītāju mutiskās sūdzības, kuras esam izteikuši, P.Špakovskis ne vienreiz vien ir aicinājis iedzīvotājus iesniegt rakstiskas sūdzības.
Ja iesniedz sekretārei ar vairākiem parakstiem, tad tiek nodots P. Špakovskim? Mēnesis jau garām, taču atbildes nav. Man ir ļoti konkrēti jautājumi un tik stulba neesmu, ka nezinu, ko gribu.
Paldies Ogrenet par atbildi!
Piem., kad bija tikšanās ar Pārogres iedzivotājiem par gaisa piesārņojumu no ta saucamajām rūpnīcām, tad pensionāri stāstīja, cik ilgi jāgaida rindā poliklīnikā, es saprotu -tā nevajag.
Ogres novada domes preses dienesta vadītājs Nikolajs Sapožņikovs informēja, ka Iesniegumu likuma 5.pants nosaka: "Iestāde atbildi pēc būtības sniedz saprātīgā termiņā, ņemot vērā iesniegumā minētā jautājuma risināšanas steidzamību, bet ne vēlāk kā viena mēneša laikā no iesnieguma saņemšanas." "Ja kāda iesnieguma iesniedzējam ir pretenzijas par to, ka viņš nav saņēmis atbildi, viņam tomēr vajadzētu pašam vērsties domē," sacīja N.Sapožņikovs. Viņš nevar sniegt skaidrojumu, ja jautājums ir nekonkrēts, ja nav norādīts ne datums, kad sūdzība iesniegta, ne arī vārds un uzvārds.
Es jau uzrakstīju uz domes e pastu , visu kā nākas _ par to, kāpēc nav atbildes? Vai tiešām man ik pa laikam jāpiestaigā... Nu vismaz pieklājības pēc varēja atbildēt, varbūt tur bija kāda šausmīga kļuda...
Bet es saprotu -tukša pļāpāšana, bet dažreiz gribas "sirdi izkratīt".