Skolēnu darbs vasarā
Vēlētos uzzināt kur pieteikt 13 gadīgu skolēnu darbam vasarā?
varat pieteikt vai painteresēties Ogres ģimnāzijā-jāuzraksta iesniegums-lai veicas
Un, ja bērns mācās 1.vidusskolā, kur tad viņam pieteikties?
nezinu, bet cik zinu pilsētā arī kaut kur pie apzaļumošanas var dabūt darbiņu uz 4 h dienā-precīzāk diemžēl nezinu, jo mans puika ir no ģimnāzijas
jaiet uz valsts nodarbinātibas dienestu! :P
Cik dzirdēju, uz valsts nodarbinātības dienestu var iet tie, ka jau 15 gadu. bet tiem, kam 13 -14, jāiet uz domi. Mani interesē, kur konkrēti un pie kā jāvēršas un kādos darbos viņus var nodarbināt? Varbūt ogrenet varētu paineteresēties un sniegt konkrētu atbildi, jo, domāju, šis jautājums varētu interesēt ne tikai mani vien.
Daļēja atbilde lasāma: http://www.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/6558/ Konkrētu atbildi centīsimies iegūt nākamnedēļ.
Neviens, nezin vai Rīgā arī būs kkas līdzīgs, kā Ogrē?
izredzes niecīgas,bet mēģināt var....vai tad ģimnāzijā citi noteikumi,iespējas nekā citās skolās??? pāris vasaras atpakaļ metenes strādāja Mālkalnē(no skolas)...bija apmierinātas,par nopelnīto naudiņu Anglijā sapirka apģērbu visam gadam...lai veicas!
no 16 gadiem jāiet un NVA? mani arī ļoti interesētu šis jautājums par darbu. :)
Mani ieinteresēja šis jautājums!
Vai tad skolēnus var nodarbināt tikai Ogres ģimnāzija?
Vai jūs nezināt ka ir ar citām skolam?
Sveiki, Es esmu jaunāka un arī vēlos kur vasarā pastrādāt. Man šobrīd ir 12 gadi. Vai jums ir kādi piedāvājumi?
Nūuu man ir 14 gadi un ja es gribu pieteikties kādā darbiņā, tad kur man būtu jāiet, un cik tad var nopelnīt ???
kur vareetu pieteikties darbam... uz jebkādu slodzi..lielvārdē.. man ir 14 gadi drīz būs 15
mekleju darbu 13 gadi ciemupē numurs 28897353
Ejiet stradat uz gater.Tur vienmer vieta atradįsies.Esmu tur stradajis,pa vasaru kopā saņemu 3500€ un pohas.Man ir 16 gadi.