Remonts dzīvoklī
Iesakiet kādu brigādi vai cilvēkus, kuri jums labi veikuši vai veic dzīvoķlu remontu. Piedāvājumu klāsts ir liels, bet kuru izvēlēties?
ļoti akurāti strādā Vjačeslava kungs -t.27099375
Paldies Ingai. Mēģināšu zvanīt, ko teiks.
Var arī mēģināt zvanīt Ainim -29426841, bet nu cik zinu ļoti pieprasīts.Varbūt izdosies.
Ļoti labs meistars -Armands.Darbu veic ātri un kvalitatīvi.tel nr.28624788
Kolosāls meistars ir ALVILS,bet ļoti pieprasīts.ļoti kvalitatīvi strādā jau atkārtoti pēc 8 gadiem ņemu šo meistaru.viņa darbs cik zinu ir Policijas akadēmijas restorāns un kultūras centra sarkanais bistro.
Forši,ka ALVILS ir tik labs! Vēl foršāk būtu bijiis,ja tu būtu pierakstijusi Alvila telefona numuru... :D
Ja es buutu meistars, es arii te uzrakstiitu - ka baigi labais ir Juske, visu izdara aatri, leeti un labi, un nemaz nedzer :)
Man ir Alvila telef.nr. bet ne jau te to rakstīt lai cilvēkam visādi idiņi zvanītu.pajautaajiet paziņu paziņaam un gan atradīsiet labo meistaru,kas tiešām nedzer un strādā kvalitatīvi.........bet nav lēts.
Jā, nepadomāju, ka ne visi grib publiskot labāko meistaru telef.numurus.
Atsūtiet uz pastiņu rudzupuke@tvnet.lv
Labi meistari... Dmitrijs t.29330950... vai www.prefer.lv
Ļoti kvalitatīvs meistars- Viktors, t. 26164784, Ogre izremonteja daudz objektu.
Ļoti akurāts,kam uzticos ir Ģirts-28452656.
Pamēģiniet,nenožēlosiet!
Mēs, draudzīga meistaru komanda veiksim remonta darbus Jūsu dzīvoklī, mājā vai birojā. Droši zvaniet.: 26881773. Aizbraukšu pats personiski, notāmēšu un vienosimies par cenām un izpildes termiņiem. Ir arī mājas lapa: www.celtniecibasdarbi.lv