iesakiet

iesakiet kādu šoferīti,kurš būtu ar mieru par nedārgu samaksu apmācīt braukt.

mm , 2008-04-11 10:30:06

Labs, bet ne lets instruktors, vnk ideals, sakuma macijos pie viena no Ogres un kad sapratu ka viss proces ir ta ievilcies un neredzas pat blava gaisma tunela gala atradu so te instruktoru un cepuri nost, man ir tiesaibas :) Galvena atskiriba attieksme, tu nevis vienkarsi vizinies kaut kur uz dullo ka ar Ogres instruktoru, bet tiesam MACIES, individuasla attieksme, pluss nav noslogots tik loti lai butu jagaida apm nedela starp brauksanam, ka tas medz but Ogre. Verts samaksat vairak un just ari tam jegu :)

http://www.instruktori.lv/?cmd=users&id=37

meitens , 2008-04-11 11:31:31

Par šī brīža cenām gan nezinu, bet iesaku mācīties pie instruktora PĒTERA! Viņš strādā autoskolā " Andžš" par pasniedzēju. Vienkārši ZELTA CILVĒKS!!! Pati pabeidzu šo autoskolu, ieguvu tiesības. Viņa pacietība un stabilā nervu sistēma ir apbrīnojama! Nekad no Pētera nav nācies dzirdēt ne rupjības, ne arī kliegšanu. PALDIES, Pēteronkul, par jauko attieksmi pret "jaunajiem" šoferīšiem!!! R.O.

atiR , 2008-04-11 12:16:48

Ljoti labs instruktors, pats pie vinja macijos braukt, par tagadejam samaksam gan nezinu
http://www.instruktors.lv/ra/?id=2&mid=31&mmid=0

Th , 2008-04-11 12:17:50

man gan peteris ir medzis uzblaut.un ne tikai man.kaa arii vinjam medz buut druums garigais

koks , 2008-04-11 13:03:38

bet citadak ir ok

koks , 2008-04-11 13:04:01

Man radas interese kuras skolas Ogre vel piekopj to panemienu ka braukt macas vairaki skolnieki vienlaicigi (tas ir viens pie stures divi aizmugure un mainas kat ka ta)
Zinu ka Koni ta nedar un zinu ka Runcos to vel dara, bet ka ar citam skolam????

hmmm , 2008-04-11 13:52:23

to mm! ko tavā izpratnē nozīmē nedārgi?

:)) , 2008-04-11 15:18:03

Muļķības, arī Koni brīžiem ir vairāki skolnieki( pārbaudīts uz savas ādas),bet instruktori ļoti labi-Agris un Aija.Izturību viņiem!

ceļa zīme:) , 2008-04-11 16:20:41

tapec jau manuprat izdevigak ir sameklet labu instruktoru Riga un tikties tur un divata nobraukt atveleto laiku un macities. Labak samaksat vairak labam instruktoram neka bumbuleties ar tadu kam audzeknu tik daudz ka pats jau knapi tiek gala :)
Turklat nav obligati jaizvelas brauksanas instruktors autoskola kura macies teoriju, ir tiesibas slegt atsevisku ligumu ar instruktoru :)

hmmm , 2008-04-11 16:55:47

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet