Trūkst vārdu!

Vairākkārt ne tikai es jautāju par to, kas ir atbildīgs par vides, ceļu sakārtošanu, kur notikusi celtniecība vai jau pabeigta, ko vispār lemj būvvalde šajā sakarā. Es patiesi biju šokēta, kad Ogres ziņās Ogres novada Pašvaldības būvvaldes vadītāja ( atvainojos, ka precīzi nezinu viņas titulu ), sacīja tā, par aplūdušo gājēju ceļu un sacūkoto Celtnieku (un ne tikai) ielu,"tā ka būvniecība pašlaik nenotiek , tikai zemes uzbēršana, tad sodu nav kam uzlikt" Mums jau nevajag ,lai liek sodus, bet vajag, lai sakārto vidi.
Varētu padomāt, ka tās trīs jaunās mājas netika uzbūvētas, bet atlaidās no kosmosa, vai arī tas nozīmē to, ja es kaut ko ceļu un kaut ko sabojāju ( pasliktinu dzīves apstākļus citiem un sev arī taja skaitā) un, ja to paspēju, kamēr it kā neviens neredz, tad es ne par ko neatbildu.
Vai tiešām tās gājēju ceļš 2 gadus stāvēs applūdis. Es neceru uz atbildi, bet vēlreiz gribu pievērst uzmanību, kādi cilvēki strādā Ogres iedzīvotāju labā. Es tiešām nesaprotu, kur var būt tik tuvredzīgi cilvēki.
Gribētu gan kādreiz ieraudzīt Ogres pilsētas ielu, ceļu atjaunošanas grafikus, varbūt tos kaut kur var ieraudzīt, plānam taču jābūt

a , 2008-03-31 09:36:15

tici man, te nekas nemainiisies kameer patreizeejie domnieki netiks ar suudainu koku padziiti no kalna maaajas! a liidz tam braaljoshanaas un chomoshanoaas dienestos turpinaasies...

frodo baggins , 2008-03-31 13:33:43

Un ko tad liks vietā?

Anna , 2008-03-31 14:56:22

Pēc dažiem gadiem varētu ievēlēt kādu no mums, kas jādara?

a , 2008-03-31 17:41:39

Un pie jaunceļamās MaXsimas , gan ar vajadzētu kādai pilsētas domes amatpersonai parūpēties , lai būvētāji sakārto ceļu( Upes pr.). Tur tādas bedres izveidojušās. Tiek lauztas ne tikai privātās mašīnas, bet arī satiksmes autobusi.

xxx , 2008-04-01 08:57:17

Ogres novada domes būvvaldes vadītāja Maija Rinka sacīja, ka pēc topogrāfiskajiem materiāliem redzams: zemākā vieta Celtnieku ielas rajonā ir projektētais dīķis un Urgas upe. Bija plānots, ka visi ūdeņi aizplūdīs uz Urgas upi un dīķi, taču privātīpašnieku patvaļīgi sabērto zemes kalnu dēļ applūdusi liela platība, tajā skaitā ceļš. Dome aicinās meliorācijas firmu no Lielvārdes, lai tā veic mērījumus ar nivelieriem un dod priekšlikumus, kā problēmu atrisināt. Dome firmai lūgs arī izveidot iespējamo darbu tāmi.

Guna, Ogrenet , 2008-04-01 20:03:17

Paldies par atbildi, bet, vai tad tā būvvalde, dome, vai cita atbildīga persona neredzēja, ka tā zeme jau sen tika sabērta, pirms dīķi raka, jāapskatās taču arī uz vietas. Un arī tie, kas raka dīķi, paši sabēra zemi uz tā saucamās taciņas, kur cilvēki gāja uz pieturu, un tur arī tas ūdens kaut kur gāja prom. Un kāpēc neprojektē novadgrāvjus, īpaši tur, kur ir mitras vietas un, vai ceļa malās pēc likuma nav jābūt grāvjiem,kur notek leikais ūdens? Un tāda ceļu atjaunošanas plāna nav?

a , 2008-04-02 09:34:28

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet