PAR OGRENET

Kāda nozīme uzdot jautājumus,ja netiek dota atbilde?Piemēram jautājums OGRES CEĻI,vai arī ogrenet izvēlas,uz ko dot atbildi,bet uz ko nedot,bet varbūt strādā ar OGRES DOMI uz vienu roku!!!

Timrots , 2008-03-23 12:28:38

Jautājumi par Ogres ceļiem ir atbildēti un iztirzāti neskaitāmas reizes. Papētiet lūdzu arhīvu.

Ogrenet , 2008-03-23 19:02:20

Bet tās jau tādas abstraktas atbildes no domes - es saprotu Ogrenet Te nav pie vainas, bet saprotiet taču, ka nekas nemainās ar tiem ceļiem ;cilvēkiem tas ir aktuāli, bet skaidrības nav, tas ir tas, kas cilvēkus satrauc un, ja katru dienu tev jāstaigā, jābrauc pa ūdeni, bedrēm, dubļiem, kam lai prasa atbildi, tikai domei un tas jau tiek darīts. Nu, piemēram, kāds ir ceļš paralēli Daugavpils šosejai,kur taisīja kanalizāciju pie Uzvaras un Mārtiņa ielām, uzbēra kaut kādu "granti" viss vienos dubļos -ne vienam galva nesāp; Kāda ir Celtnieku iela, trešo gadu uz ielas stāv peļķe visā tās platumā un paliek tikai lielāka, to es uzskatu, kā "uzcelt otram uz galvas" nu iedomājaties, ka Jums katru dienu, izejot no sava pagalma priekšā ir tāda peļķe, tas notika tāpēc, ka cēla jaunās mājas pretējā pusē, uzbēra zemi augstāk par ceļu un, lūdzu -nevienam galva nesāp. Interesanti, cik ilgā laikā dome atrisinās jautājumu par gājēju ceļa, paralēli Daugavpils šosejai , šajā rajonā, sakārtošanu, tas ir applūdis. Dome deva atļauju būvēties, neņemot vērā, kāda ir ši zeme, te tek avoti, novadgrāvjus aizbēra, kā var pieņemt tādus objektus? Varbūt Jūs varētu atbraukt un nofotografēt šo applūdušo gājēju ceļu, Celtnieku ielas peļķi un vispār šo "jūru", kurai tieksme iziet no krastiem. Jau bija uzdots jautājums, par to , vai būvējoties, nav jāsaved kārtībā ceļi un citas komunikācijas, kas par to atbild?

a , 2008-03-24 15:27:18

..... un vispār , arī OGRENETAM sveiciens otrajās lieldienās...

a , 2008-03-24 15:30:46

kapeec pie Ogrenet reklaamas lieldienaas ir arii valmierai.lv reklaama?

k , 2008-03-24 18:03:10

Domāju, ka konkrētu atbildi mēs ne no Domes, ne no Ogreneta nesaņemsim! Nesaņemsim tāpēc, ka nemaz tādas konkretas atbildes nepastāv! ;(
Ogres Novada Domei dziļi nosplāuties uz mūsu sūdzībām, taču ja tie dzīvotu uz tām ielām, par kurām bieži runājam, tās ielas nemaz tik drausmīgas neizskatītos.

LG , 2008-03-24 19:51:46

Bet ja šo diskusiju paceltu kādā Latvijas TV raidījumiem piem Bez Tabu vai Tautas balss tad atkal visi stenētu kāpēc Ogri ķengā.Pat nezinu ko darīt bet barukt pa ielu riebjas

re , 2008-03-24 20:19:10

Da jūs tām nabaga Ogrenet meitenēm virsū sabraukuši?...:)))
Ko tad viņas var padarīt, ja tai Domei nav ko atbildēt. Valsts nabadzība + neprasme saimniekot + daudzu činavnieku vēlme ne tikai pliku maizīti ēst arī izsauc likumsakarīgas nekārtības.
Un ko tad var prasīt, ja modē ir "politiska atbildība".
Bet ja tā nopietni- negribētu būt Domē godīgā amatā- bezcers...

Friidis , 2008-03-24 21:50:41

Tad OGRENETAM tā arī vajag uzrakstīt,ka tāds un tāds domes pārstāvis atsakās,vai izvairās no atbildes došanas!Ar konkrētiem uzvārdiem un ieņemamajiem amatiem,lai sūdzoties,piemēram BEZ TABU,es varētu nosaukt konkrētus uzvārdus.Bet OGRENET tikai kaut ko apmuļļā un tā tas arī paliek!KONKRĒTUS UZVĀRDUS UN AMATUS LŪDZU!!!

007 , 2008-03-25 10:33:57

OGRENET dod atbildi lai papēta arhīvu,bet tur ir tikai raksti riņķī un apkārt,bet nekā konkrēta.Tādas atbildes jau es pats varu sarakstīt.Tā kā tā nodaļa JAUTĀJIET,ATBILDĒSIM,ir kaķim zem astes!Drīzāk jau vajag vodaļu,JAUTĀJIET,VARBŪT,KA ATBILDAM!!!

007 , 2008-03-25 10:38:47

ari par autobusiem Ogrenets nesagatavoja atbildi

Anda , 2008-03-25 13:15:28

Par autobusiem?! Atgādiniet lūdzu jautājumu par autobusiem, nevajadzētu būt, ka palaidām garām. Par ceļiem - TĀDĀ LAIKĀ GREIDERĒŠANA UN REMONTDARBI NAV IESPĒJAMI UN TIEM NAV JĒGAS. Šo tekstu apmuļļā teju katrā ceļinieku sanāksmē. Bet kad es pajautāju, vai tas nozīmē, ka greiderēšana būtu iespējama tikai vasaras mēnešos, saņēmu no izpilddirektora apstiprinošu atbildi. Bet tas tā ir - nogreiderēt ielas tagad un tūlīt, nozīmē izmest naudu vējā. Par mazo ieliņu asfaltēšanu varam i nesapņot - naudas nav pat galvenajiem ceļiem, kur nu vēl grants ceļiem... Bet bedrītes tiek lāpītas pamazām....

Kristīne , 2008-03-25 13:50:54

Biju apslimusi un vēl arvien cīnos ar vīrusiem, tādēļ atvainojos, ka ātri neatbildēju par grants ceļiem. Ogres novada domes speciālisti parasti nekad neliedz atbildes, tādēļ atbildēšanas ziņā viņiem nevarētu pārmest, ja nu vienīgi kādreiz viņiem saskrien ļoti daudz darbu un nav laika veltīt laika žurnālistiem. Ja dome strikti ievērotu likumu, tad mēs atbildi gaidītu pat līdz divām nedēļām, bet parasti visi darbinieki ir atsaucīgi un atbildes tiek dotas ātri. Celtnieku ielā bijām pirms nedēļas, arī šodien domē par to runāja, gatavoju atbildi. Bet viens domes speciālists, kurš situāciju Celtnieku ielā visvairāk pētījis, šonedēļ ir ļoti aizņemts un gatavs tikties tikai nākamnedēļ, tādēļ pagaidām būs jāiztiek bez viņa komentāra. Arī domes speciālistiem laiks ir saplānots un, tāpat kā mums, reizēm nav iespējas atlicināt laiku sarunai! Par grants ielām - gribas jau jums ātri visu zināt, bet, gūstot informāciju domē, arī man jāieskatās dažā labā likumā, Ministru kabineta noteikumos, jāprecizē informācija vēlreiz domē, lai tā būtu precīza un korekta. Par autobusiem - atceros, ka reiz neatbildēju par konkrētu biļešu nedošanas gadījumu autobusā, bet lasītājas vēstuli nosūtīju Rīgas taksometru parkam (ja tas ir tas pats gadījums). Esam rakstījuši, ka šoferu pienākums ir dot biļetes autobusos. Paldies, ka esat tik neatlaidīgi un atgādināt, ko esat rakstījuši un kādus jautājumus uzdevuši! Tikai reizēm ir tā, ka vēlamo ainu dzīvē neuzbursim arī tad, ja atbildi publicētu stundu pēc jautājuma uzdošanas, piemēram, ilgi būs jāgaida saremontētas ielas un novērsti plūdi Celtnieku ielā. Bet paldies, ka jums nav vienalga!

Guna, Ogrenet , 2008-03-25 15:36:56

Īsumā - par grants ielām: pēc domes speciālista Jāņa Daukšta informācijas, to kopgarums Ogrē ir ap 60 km, C klases ielas greiderē 1 reizi mēnesī, bet D klases grants ielas - 2 reizes sezonā saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr.871. Kā jau Kristīne rakstīja un kā to atzīst J.Daukšts, šādā laikā nav jēgas greiderēt ielas, būs vēl sliktāk. Kāds Ogrenet lasītājs rakstīja, ka izgreiderē līdz koku saknēm - tā notiek, ja grants segums nav atjaunots jeb uzbērts no jauna visa ceļa garumā, bet tam vajadzīgi lidzekļi. Domei naudas lielākoties pietiek tikai lielo bedru aizbēšanai. Par Celtnieku ielu - domes speciālisti skaidro, ka problēma ar ielas applūšanu radusies tāpēc, ka zemes īpašnieki (viņi ir vairāki) bez kādām atļaujām patvaļīgi sabēruši zemes kalnus, aizdambējot noteci. Citur aizbērti grāvji. Domes izpilddirektors Pēteris Špakovskis sacīja, ka zemes īpašnieki jāsūdz tiesā par domes īpašuma - Celtnieku ielas - bojāšanu. Situāciju vēl vairāk pasliktina laika apstākļi ar biežajiem nokrišņiem, ūdenim nav kur aizplūst. Pēc P.Špakovska teiktā, Celtnieku ielas problēmu varēs atrisināt labi ja divu gadu laikā, jo jāizpēta situācija, jātaisa lietus ūdens noteces projekts un jāizbūvē lietus ūdens kanalizācija, un tam visam atkal vajadzīgi līdzekļi. Ir vēl arī citas ielas, kas arī applūdušas un kur vajadzīga noteces izbūve. Būvvaldes vadītāja Maija Rinka sacīja, ka Celtnieku ielas dīķi tikuši izrakti saskaņā ar projektu un toreiz saņemts arī meliorācijas pārvaldes saskaņojums, bet problēmas ar noteci radušās, kad vairāki zemes īpašnieki sabēruši zemes kalnus. P.Špakovskis sacīja, ka dome Celtnieku ielas problēmu risinās.

Guna,Ogrenet , 2008-03-25 20:13:36

Gunai buchas no manis. Guna dara lielu darbu, super vienkaarsi

jaanis111 , 2008-03-26 10:43:54

NU,LŪK - CITA RUNA!LIELS PALDIES!!!

007 , 2008-03-26 15:15:05

bet par autobusiem nav sagatavota atbilde

Ånda , 2008-03-26 15:25:40

Kā ir un būs ar autobusu pieturvietu pie Ledus halles? Un ja "godīgi" - lai būtu tālāk no atbildības, ne šajā pieturvietā, ne pieturvietā uz Tīnūžu pagrieziena, kur tieši tāds pats stāvoklis - nekas neliecina, ka te ir vieta autobusa gaidītājiem ... Nelaimīgie gaida ... jau no paša rīta, jo Latvijā biežāk ir tādi laikapstākļi, ka nav piemēroti stāvēšanai (pat ne sēdēšanai vecākiem cilvēciņiem) pieturvietā saulē, lietū un vējā, vieglo auto riepu aptašķītiem! Speciāla spīdzināšana ...

Un es/mēs , 2008-03-30 14:43:11

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet