Zelta Sietiņa saldētavas?

Labdien,
dzīvoju kādus 100 m no bērnudārza Zelta Sietiņš un vienmēr esmu domājusi - kāpēc tā saldētavas( mans minējums) katru darba dienas rītu tiek ieslēgtas un sīc un skan tā, ka es savā istabā caur nestiklapakešu logiem Grīvas ielā varu dzirdēt? Pie daudz kā jau var pierast, bet pie lielā Elvi sētas pusē pat klusāk!
Ko tādā bērnu dārzā var dabināt un tikai pa dienu? Kaut kāda veca ventilācijas sistēma vai saldētavas, ja tā rūc? Bērniem jau nervi stipri, bet rotaļāties pa to troksnīti tur pagalmā, hmm. Tiešām interesē kādam nolūkam tas trulais troksnis no bērnu dārza nāk?

kaimiņiene , 2008-02-08 15:23:35

Tas ir ventilācijas motors,pagaidām cita nav,un slēdz viņu iekšā tikai tad kad nepieciešams.

Lu , 2008-02-08 15:53:33

Slēdz ļoti reti,jo kad vedu bērnu uz bērnudārzu dārziņā bieži vien tā smird.Nezinu ko tur gatavo,bet bērns tāpt sūdzas,ka ēdiens ir negaršīgs.Esmu arī bieži redzējusi to kādas izskatās brokastis un pusdienas(it sevišķi mērces)-ārprāc.Mājās arī gatavoju gan putras gan mērces un bērns it kā ir pieradis pie normāliem ēdieniem,bet šei kvalitāte ir zem katras kritikas.Tai pat laikā krustbērns iet Strautiņā-vienkārši iekārdinoša ēdienkarte,kad to palasu.un saka arī, ka esot garšīgi.

vecāks , 2008-02-09 13:20:00

Jā ēdienkarte diemžēl ir absolūti nemainīga.Nu un neteiktu,ka ēdieni ir tie dārgākie.Nezinu vai putra maksā bargu naudu.Var just,ka īpaši nevienu neinteresē tas vai bērni to ēd vai nē.Apmēram iedots ir un nu ir miers,bet vai tas vairākumam grupiņā garšo vai nē,tas laikam nav svarīgi.Tā nu tas ir.

Vēl kāds.. , 2008-02-09 13:32:21

Ko Jūs stāstat? ēdiens ir garšīgs, bet kam reizēm negadās. Ja vecāki saka , ka negaršīgs, tad bērni tāpat teiks, nu nāciet un pagaršojiet! to neviens nevar aizliegt.

vēl cits kāds , 2008-02-09 19:50:19

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet