Komunikāciju tiltiņš

Visai nopietns jautājums. Nesen biju piebraucis, lai paskatītos, kas tad notika ar to Ogres tiltiņu. It kā metāla konstrukcijas neizturēja ūdensvada cauruļu slodzi un ieliecās. Nu tas būtu skaidrs. Tikai ir viens BET. Kur skatās pilsētas būvinspektori un pārējās atbildīgās amatpersonas? Pa to tiltiņu pārvietojās pietiekoši daudz pārogres iedzīvotāju. Tajā skaitā arī bērni. vai neviens līdz šim nav pievērsis uzmanību tā tiltiņa margām? Cik maz vajag, lai kāds no ziņķārīgiem bērniem neuzkāp uz tās melnās caurules un nenokrīt kā akmens upē? tas tilts ir bīstams gājējiem. nav uzliktas nekādas ne brīdinājuma, ne aizlieguma zīmes. Kad vienreiz beigsies tā nožēlojamā tuvredzēiba? Kur skatās būvinspektori?

būvnieks , 2008-02-06 10:38:12

Tad jau vajag aizliegt iet arī pa šosejas tiltu, kas grimst pilnīgā tumsā. Bērns pa tādu ejot var pakļūt zem mašīnas vai noripot pa apdrupušajām trepēm. Jo tajā piķa melnumā nevar saskatīt kur kāju likt . Komunikāciju tilts pastāv jau vairāk kā 10 gadus un vēl neviens no tā nav iekritis upē. Ja gājējs nedomā ar galvu, viņš var nokrist no jebkura tilta. Un aizliegt jau var visu, bet tad vajag radīt alternatīvu, kā Pārogres iedzīvotājiem neriskējot ar dzīvību un veselību nokļūt mājās.

marga , 2008-02-06 11:02:39

isteniibaa pa to tiltu nekad vispaar nav bijusi atljauja staigaat...taapeec jau vinsh saucas komunikaaciju tilts.....

sundew , 2008-02-06 11:13:55

Tieši tā, tas tilts nekad nav bijis paredzēts gājējiem un viņi pa to pārvietojas tā teikt uz savu atbildību, jo Pārogrē dzīvojošajiem nav citas drošākas alternatīvas. Kā jau iepriekš minēju, šosejas tilts grimst pilnīgā tumsā un pa to bail iet pieaugušam, kur nu vēl bērnam. Iet pa dzelzceļa tiltu ir vēl nedrošāk. Kas tad atliek? Līkais tiltiņš, bet man tiešām negribas, lai mans bērns bez vajadzības tumsā iet vairākus liekus kvartālus, turklāt pie šī tilta bieži apgrozās nepatīkami tipi, kas apmeklē netālu esošās dzetuves. Tad jau labāk lai iet pa komunikāciju tiltu, vismaz tuvāk. Tāda diemžēl tā situācija ir un es neredzu citu alternatīvu.

marga , 2008-02-06 11:27:37

būvniek! uzliec brilles,jo aizlieguma zīme gājējiem tur ir!

brille , 2008-02-06 14:19:30

No Ogres puses es neredzēju nekādu aizlieguma zīmi. No pārogres puses nesanāca paskatīties. Un vēl. Vai akas vāku arī tā kā neprasītos uzlikt? Nu nav nekas tik sarežģīts. Un ar redzi man viss kārtībā. Marga, kas par aplamu attaisnošanos? Tur jau laikam ir tā problēma, ka jūs visi esiet pieraduši pie šīm neizdarībām. Un liekas, ka tam tā jābūt. Nu, ja nav domāts tiem gājējiem tas komunikāciju tiltiņš, tad arī ir jānoslēdz, lai neviena dzīva dvēsele netiek uz tā. Bet kur problēma ir piemetināt vēl papildus stieņus, lai nav tik liels atvērums. Variet pateikt, kur? Naudā vai kāda prātiņā

Rihards , 2008-02-06 14:28:34

Un kurš kontrolē to, ka nedrīkst pa to tiltu staigāt. Kurš atbildēs, ja pēkšņi tas iebruks ar visiem gājējiem? Nē, laikam būs jāizsauc Tautas Balss vai Degpunkts. Un'būs kārtējā reklāma mūsu pilsētai.

būvnieks , 2008-02-06 14:32:56

Marga, tā nav atbilde. Ir kaut kas jārisina, lai nedod Dievs 11. gadā arī kāds nolido. Un gribētu zināt, kādas ir sajūtas tumsā iet pa šo tiltiņu?

būvnieks , 2008-02-06 14:44:27

Rihard, būvniek! Tam,ka tiltiņam vajadzētu papildus piemetināt stieņus, pilnīgi piekrītu, taču tie, kam to vajadzētu darīt, aizbildinās, ka tilts mav domāts gājējiem un punkts. Nesaprotu jūsu uzbrukumus man. Neesmu ne būvniece, ne amatpersona, bet gan vienkārša Pārogres iedzīvotāja, kura dien dienā šo tiltu izmanto. Laikam manis iepriekš rakstīto izlasījāt ļoti pavirši - runa jau nav tikai par šo tiltiņu vien - tumsā bail iet gan pa šo, gan citiem tiltiem, kas ved uz Pārogri, bet nav jau variantu. Lidot vēl neesmu iemācījusies. Reiz jau iedzīvotāji pieprasīja komunikāciju tiltiņu uzlabot un beidzās ar to, ka to aizklapēja ciet pavisam. Es tiešām negribētu, lai tā notiek atkal, kāpēc - varat vēlreiz pārlasīt manis iepriekš rakstīto. Ja reiz esat tik gudi, iesakiet, ko mums, kas dzīvo Pārogrē darīt, kā nokļūt mājā??!

marga , 2008-02-06 17:09:27

nākošajās vēlēšanās pārogres iedzīvotāji vēlēs par mēru, kas sakārtos šo tiltu par gājējiem piemērotu.

vēlētājs , 2008-02-06 21:15:37

Un kurš tas ir? Pasaki, lai mēs arī zinām par ko balsot...

marga , 2008-02-06 21:30:50

zaļais auziņš, piemēram...

i'll be back , 2008-02-06 23:04:54

i'll be back: JA viņš uzliek "rokas augšā" konci ar salūtu 02:00, tad KĀPĒC ne.

amok , 2008-02-07 12:00:05

patiesībā...ir nožēlojama situācija. Žēl, ka es nesaņēmu uz konkrēto jatājumu atbildi. Pie mums Ogrē kaut kas sācis pēdējā laikā baigi klibot. Tad kurš galu galā ir atbildīgais par to, ka gājēji tomēr uz tā tiltiņa tiek?

būvnieks , 2008-02-07 13:10:21

Man būtu savādāks jautājums- zinot Pārogres iedzīvotāju problēmas- kas traucē šo tiltiņu pataisīt par oficiāli lietojamu? Dažus papilddēļus margām pieklapēt, jebšu lampiņu virteni piekārt takš mūsdienās nav globāla problēma? Laikam nav, bet tikai ne Ogrē...:)))

Friidis , 2008-02-08 07:56:58

Nu nezinu, es vienmēr eju pa lielo tiltu, tumšs jau ir un bedres, arī mašinas var apšļakstīt tā kā ar dušu, bet mājās var tikt...

a , 2008-02-08 10:41:08

de fakto to tiltiņu gājēji izmanto. Un to visi ļoti labi zina. Es arī neredzu problēmu to uztaisīt drošāku. Protams, ka bez margām ir arī jānodrošina apgaismojums. Var, bet tikai ne Ogrē....:))))

būvnieks , 2008-02-08 11:25:49

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet