Noņemiet lūdz reklāmu, kas traucē skatīt portālu
Vai lapas administratori varētu novākt to Kaķumuižas reklāmu no lielā loga. Es saprotu, ka par šādu reklāmu labi samaksā , bet ir jāoedāvā arī tādas iespējas kā x reklāmas loga stūrī.
apskaties uzmanīgāk, ir tāda iespēja kā aizvērt reklāmu
Atvainojos.
Paldies, atradu.
Mēs jau reiz apspriedām šo jautājumu :) Atšķirībā no citiem portāliem, mēs dodam iespēju uzreiz aizvērt reklāmas logu, kas acīgākiem lietotājiem nesagādā īpašas grūtības :))
A man ideja - kapeec jaliek poga Aizvert reklamu - labaak uztaisiet - lai aizvertu reklamu nosuutiet SMS ar kodu xxxx uz numuru xxx :D
A vot tas GRABOSJAIS baneriss skaitas SLIKTA REKLAMAS PRAKSE , principa tadus censjas nepielaut ZINJU RESUSRSOS :)
Man iepriekšējais grabošais baneris ar Viasat reklāmu patika labāk, tur darbība fiksāk notika, bet te tie kaķi un pēdiņas pārāk lēni velkas... Tā jau peles nenoķers..
tik pat labi tas logs varētu parādīties piem. ekrāna augšējā labajā stūrī, bet ne takš vajag pa vidu...
varbuut to troksni tai reklaamaa vareetu novaakt?
jau liidz kaklam
paardomaaju iespeeju vairs neiegriezties ogrenetaa...
aizver acis un neredzēsi reklāmu
Labi saprotu, ka jebkurš portāls ir pirmkārt bizness un naudiņa ir jāpelna. Taču šāda tipa reklāmu,kas pēdējā laikā parādās populāros Interneta portālos (uzbāzīgi-mirgojoši lapas priekšā)-tomēr uzskatu par klaju necieņu pret portāla apmeklētājiem. Analoģija - piemēram- ieskrienat tajā pašā Jumī iepirkties, bet durvīs ar ģīmi atduraties kādas bagātas "pampersu" firmas reklāmas plakātā un, lai iekļūtu veikalā, tas izmisīgi jākrata nost no sejas. Nākošajā reizē tādā veikalā vairs negribas ieet. Bet cita ta nav...:)))
novāciet lūdzu to reklāmu, apnicis katru reizi tā parādās kad ieeju draugos, paldies
Uzliec bloku. Es tādu reklāmu vispār neredzēju.
!
nepieciešams Luni steidzīgi iekārtot sākumskolā ,lai beidzot iemācās rakstīt bez kļūdām...... bet varbūt tomēr Gintermuižā?......vēl nezinu.....
Lunis raksta labāk par tevi, par to nepārdzīvo.
O jā! Jo Luņa jaunvārds - RESUSRSOS jau vien daudz ko izsaka. Jūs abi vienä palīgskolā gājāt , vai kā ?....