Tramplīnlēkšana Ogrē
Sestdien, 12. janvārī, Ogrē, Kranciema ielā 1, plkst 14.00 notika s/k "Ogres Stils" kausa izcīņa Tramplīnlekšanā. Sacensībās piedalīsies sportisti no Igaunijas un Latvijas. Tā arī ir diena, kad pēc apmēram 36 - 37 gadu ilga pārtraukuma Latvijā atkal notiks tramplīnlekšanas sacensības. Vienlaicīgi ar šīm sacensībām tiek atklāts jaunais Ogres tramplīns. Tagad ar šo sporta veidu var nodarboties arī latvieši, Latvijā. Tāpēc esiet gaidīti uz atklāšanu, un ja ir apņēmība, tad gaidām jaunus biedrus - tramplīnlēcējus.
Kā pastāstīja Modris Krūze, kluba "Ogres stils" vadītājs, tad igauņi uz sacensībām sola būt apmēram 9 cilvēku sastāvā, bet paši latvieši arī apmēram tik pat daudz. Būšot gan veterāni, gan pavisam jauni tramplīnlecēji un pat viens tāds kas lekšot pirmo reizi.
Pats tramplīns Ogrē ir tiko uzcelts pašu spēkiem un pēc lieluma tas ir apmēram H15.
Ja kādam drosmīgajam un apņēmīgajam ir vēlme nodarboties ar tramplīnlekšanu, tad droši dodieties rīt uz Ogri, kur sastapsiet gan pašu Modri Krūzi, gan Siguldas tramplīnlekšanas kluba vadītāju Agri Kumeliņu un varēsiet klātienē redzēt šo Latvijā atdzimušo, bet daudziem droši vien pavisam jauno sporta veidu.
Vai Ogrenet nevarētu komentēt?
Kaut kā nemanīju šādu informāciju?
nemeklējiet sporta ziņas ogrenetā!meklējiet tikai to, k jau izlasījāt tvnetā vai arī super jaunumus par ogres politikas peripetijām vai arii mālkalnes ziņas
vai tad 12janvāris nav sen jau garām?
Andris, laikam, ir izgudrojis laika mašīnu.Varbūt neveiksmīga lēciena sekas...
Kā varam komentēt to, par ko mūs neviens nav informējis? :) Skārd, mēs neuzbāžamies, lasiet vien Tvnet, tur noteikti atradīsiet daudz info par Ogri ;) Katram savs lauciņš - sportu absolūti lieliski atspoguļo Ogres Vēstu korespondents Māris Rožāns.
Samērā neprofesionāla portāla stbilde "lasiet vien Tvnet", varēja atbildēt nedaudz savādāk un priekštats par jums būtu citāds, jo neko apkaunojošu, kompromitējošu vai aizskarošu Skārds taču nepateica.... :)..
Jā, Zaķi, "neko tādu nepateica" :) Atskaitot pieņēmumu, ka nevis paši rakstām, bet taisām copy/paste no tvnet :) Patiesībā diezgan aizvainojoši, jo lielāko daļu info ievācam un rakstām paši. Tā nav portāla atbilde, bet mans privāts viedoklis. Un arī man uz to ir tiesības...
Nūja ar diviem galiem. Man bērnībā mamma mācija - "Ja tev iekož cūka neatdari viņai ar to pašu"... :))..
Savukārt man mamma mācija: "Ja tev iekož cūka, kauj viņu nost un taisi cepeti." ;))
Protams,protams...
interesanti lasīt