Slēgtā tualete OGres autoostā

situacija ir tadfa, ka katru dienu nakas man izmantot Ogres autoostas pakalpojumus, lai noklutu gan uz Rigu, gan uz citam vietam. Nav patikami, kad eju uz tualeti, bet ta ir vienmer slegta. Rezultata esmu spiesta diennakts tumsaja laika iet krumos vai uzmanigi aiziet Ogres autoostas ekas otra puse, tuvak sliedem un tur kartot dabiskas vajadzibas. Viriesiem ir vieglak nokarot "krumos" dabiskas vajadzibas, bet ko lai dara sieviete?

Otra problema- dazi viriesi pamanas iet kartot dabiskas vajadzibas uz tuvejam kapnu telpam. uz manu aizradijumu vini ari atbild ar to pasu, ka autoostas tualete jau ir labu laiku slegta.

Treskart- Pie Ogres stacijas arodas maksas tualete, bet ne visiem ir kabataa 15 santimi preciza nauda. Daziem naudas nav vispar, lai apmekletu tualeti.

Ko tada situacija darit?

Tapec nenosodu visiesus, kas regulari apcura Ogres autoostas sienu, jo autoostas tualete tacu ir jau labu laiku slegta.

Elīna Altroka , 2008-01-23 09:55:56

Incanti, kur tu gāji uz tualeti, kad auutoostas vietā bija maza dzeltena būdiņa, aiz kuras nevar paslēpies? :)))

Iksiņa , 2008-01-23 10:05:12

moška beztabu izasaukt?? :D

onjons , 2008-01-23 10:22:45

Iksiņas piezīme ir nevietā. Man šķiet tas nav normāli.Uzņēmējs kad būvē ,tad jāplāno telpu pielietojums,nevis uztaisa kak papalo un tad vaino apmeklētājus. Tiešām jāsauc BEZ TABU.

Juniors , 2008-01-23 15:49:05

:D

sundew , 2008-01-23 15:55:14

Par "bez tabū" piekrītu- tik klaja bezkaunība ar "autoostas vārdā nosauktu biznesa haltūru" sen nav redzēta. Pilsēta jau neko nedarīs, jo ar šamās sankciju tas brīnums tapa...

Friidis , 2008-01-23 17:12:27

atvainojiet,kur te Ogrē var nomī.........

tantuks , 2008-01-23 17:14:48

A "Autoosta" ja vinjai nav Sanmezgla JASLEDZ!! Izsauc komisiju un BUDU CIET! Sabiedriska eka bez Toletes utt musdienas gruti iedomaties to paredz vinas eksplotesjana noteikumi:) Nav Havajas nav STANDARTA nav standarta BODITI SLEDZAM!

Lunis , 2008-01-24 02:26:10

Nudien taa arii man ir probleema, kad Ogres autoostas ""narvesenaa"" izdzeru kafiju, un skatos, ka pec 10 minutem man atiet autobuss, bet ... sagribaas uz tualeti. Ko daru? Parkapju noteikumus un kartoju dabiskaas vajadzibas kaut kur nelagali, paslepjoties.
Smuki jau tas nav, bet citas iespejas nav, kamer autoostas tualete slegta.
Ludzu tiesam atrisiniet jautajumu par autoostas tualeti. Kaut vai varetu uzcelt sauso tualeti, lai tiesam cilvekiem butu, kur normali nokartot dabiskas vajadzibas.

jaanis111 , 2008-01-25 11:18:54

Tualeti tiesam loti loti vajag :(

Andris , 2008-01-28 16:59:20

Kam lai sūdzās, ka tualete slēgta?

Inese , 2008-01-29 13:41:52

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet