Stāvēšanas aizliegums Vidus prospektā

Vēlos zināt-vai citus uztrauc stāvēšanas aizliegums Vidus prospektā un Ausekļa prospektā.Ir reālas problēmas ar automašinas novietošanu.

roselle , 2008-01-21 14:11:14

mani neuztrauc >>>!:D

HETS , 2008-01-21 14:24:19

Pēc iespējas vairāk ir jaaprobežo stāvēšana uz ielam, jo nevar normāli braukt pa pilsētu. Paldies, ka beidzot ir atrisināta problēma ar stāvēšanu Lapu ielā un Zilokalnu prospektā...tagad arī Vidus prospekts...respect :)

Kungs , 2008-01-21 16:29:23

Gribi ērtības- (autiņu + tā novietošanu pie mājas vai netālu no tās), esi tik laipns un maksā - par garāžu, stāvlaukumu, izbūvētu vairāklīmeņu stāvvietu un tml.

neuztrauc , 2008-01-21 19:41:17

Protams ka uztrauc.Tā ir ņirgāšanās par cilvēkiem un tie kas saka pretējo, paši vairāk par velosipēdu savā dzīvītē nav varējuši nopelnīt- tāpēc tik gudri runā.Varētu tak mūsu deputātiņi apsvērt iespēju šīm zīmēm pielikt laika ierobežojumu piemēram aizliegts stāvēt no 18-8.

mx , 2008-01-21 20:55:34

Sorry no 8-18

mx , 2008-01-21 20:59:30

Bet es, kā ikdienas autobraucējs šajā sakarā tā īsti nevaru saprast, kas mani vairāk uztauc (kaitina)-vai nu fakts, ka nav kur naktī autiņu noparkot, vai nu , ka dienā bez "mini sastrēgumiem" dēļ ceļmalās nomestajiem autiņiem nevar pilsētu izbraukāt...:)
Laikam jau abas lietas uztrauc...
Bet par stāvēšanas aizliegšanu- domāju, ka Vidus prospektā autiņi pārāk netraucē, Zilokalnu prospektā , starp Ausekļa un Vidus prospektiem traucē daļēji (ja visi liktu mašīnas cieši blakām apmalei, varētu normāli izmainīties ar pretīmbraucošo, taču vienmēr atrodas kāds auns (aita) kas noliek metru no apmales un sastrēgums gatavs. Bet Ausekļa prospekts ir tik šaurs, ka reāla divvirziena kustība dēļ stāvošajiem autiņiem ir stipri apgrūtināta- tātad aizlieguma zīme tur pamatota.

Friidis , 2008-01-22 00:00:10

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet