Aizliegt apstāties Turkalnes ielā

Kādu laiku atpakaļ bij diskusijas par to, ka vajadzētu aizliegt mašīnām apstāties Turkalnes ielā pie slimnīcas, jo tur ceļš ir nepārskatāms. Bet toreiz izlēma, ka tas neesot lietderīgi, jo vēl nebija izbūvēta gājēju ietve.
Tagad tā ietve jau sen ir uztaisīta, bet mašīnas tik un tā vēl drīkst apstāties. Varbūt Ogrenets varētu atkal "pacelt" šo jautājumu? Jo kalna dēļ tas ielas posms tiešām ir nepārskatāms, un mašīnas tur daudz braukā.

Sniedze , 2008-01-08 16:11:05

Par šo jautājumu pirms kāda laika tika runāts domes apspriedē par ielām un ceļiem un „Latvijas Valsts ceļu” satiksmes drošības speciālists Edmunds Rullis apsolīja pavērot situāciju un dot savu atbildi. Portālam Ogrenet viņš šodien sacīja, ka Turkalnes ielā vajadzētu aizliegt stāvēt, jo tur grūti samainīties, īpaši, ja brauc autobuss. „Šajā slidenajā laikā pat veidojas avārijas situācijas”, atzina E.Rullis. Viņš arī uzsver, ka aizliegums būtu jāpiemēro kopā ar alternatīvu – stāvlaukuma izveidi. „Pie slimnīcas jābūt normālai stāvvietai,” uzskata E.Rullis. „Esmu novērojis, ka tur regulāri stāv 8 – 10 mašīnas, tādēļ arī stāvlaukums būtu jāizveido kādām desmit mašīnām. Jautājums ir jārisina kopā ar domes speciālistiem – stāvlaukuma izveidei vajadzīgi līdzekļi, turklāt stāvlaukumu vajadzēs arī uzturēt,” viņš sacīja.

Guna, Ogrenet , 2008-01-08 21:33:18

Ir taču stāvlaukums slimnīcai otrā pusē. Pat norāde pie slimnīcas ir. Es vienmēr tur liku savu mašīnu, kad vedu bērnu pie ārsta. Nekādas problēmas.

ede , 2008-01-16 13:30:04

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet