Bedres, bedres un vēlreiz bedres
Nezinu, vai to ievēroju tikai es, bet mani tas jau sāk tracināt-un proti, šausmīgi ceļi Ogres pilsētā starp dzīvojamiem kvartāliem. Vai tiešām pašvaldībai nav pienākumsšos te ceļus uzturēt vismaz tādā kārtībā, lai nav jānolauž kakls? Konkrēti runāju šobrīd par ceļu, kurš atrodas pie Rīgas ielas 6 mājas. Pirms divām dienām kāds labdaris ir gribējis bedres aizbērt ar itkā smiltīm, itkā šķembām, bet izlases kārtībā-tā teikt šito bedi aizbērsim un šito atstāsim nākošam gadam. Tā teikt, lai nepiemirst, kas ir bedres.
Ja kādam šis jautājums arī sasāpējis, tad domāju, ka vajadzētu rakstīt domei iesniegumu un piereizes aplūkot, cik līdzekļi ir iztērēti ceļu uzturēšanai. Ja nešaubos tad ir arī noteikumi, kas pašvaldībai uzliek par pienākumu šos te ceļus uzturēt un veikt remontus.
A kas tur slikts no alus, hokeja un makšķerēšanas?
Par izmētātām zeķēm varu ieteikt - izmet miskastē un nečinksti
sory, nepareizā diskusijā ierakstījās
Nu ielas ogrē ir šausmīgā stāvoklī, tas gan jāatzīst. Ar jaunu (!) mašīnu šeit bail braukt, uzreiz jāgatavo dokumenti par to, kas atbildēs, ja iekrītot kādā bedrē gadās salauzt mašīnu.
Tā ir, man vēl ir nesaprotami, ja taisa jaunu segumu, tad pēc tam veidojas peļķes, ka nav kur kāju spert, vai tad par to arī nav jāpadomā, piemēram, blakus Pirts ielai, jā ceļi starp mājām ir briesmīgi - arī blakus tirgum, aiz puķu kioska - šausmas un tāda praktiski ir visa Ogre.
njahhh, it kā skaitamies viena no bagātākajām pašvaldībām ...
Jā, bedres, tumšas ielas un tumšas lietas, tas taču mūsu Ogrei tik raksturīgi. Lai visiem šajā Adventes laikā tikai labas domas un Priecīgus Ziemassvētkus
Nav naudas, ja? - kam ir? Kur palika tā lielā naudiņa, kad pēkšņi Ogrē pacēla zemes nodokli, tur taču varēja kaut ko pasākt? Visi maksā nodoļus, kāpēc tad pie citiem labo tos ceļus, citi visu dzīvi nodzīvo bedrēs ,utt.. Nu nav taisnības! Ogrenet varētu papētīt, pie kurām deputātu mājām nav salaboti ceļi!
Protams rodas jautājums par ko tad mēs maksājam ceļa nodokli ! Kārtējo reizi mans auto sāk grabēt! Esmu pārlicināta, ka pateicoties tam, ka katru dienu braucot pa Jauno gatvi vairākas reizes dienā manam autiņam rodas problēmas !
Augsti godājma Ogres Novada Dome ! Sakiet lūdzu, kad Jaunajā gatvē būs asfalts ? Kāpēc man jāmaksā tik liels ceļa nodoklis, ja patno un līdz savai majai es nevaru nobraukt pa asfaltēto nevis šausmīgi bedraino ceļu !!!????