Gudrības zobs
Kur Ogrē vai tuvumā var par salidzinoši lētām naudiņām izraut gudrības zobu?
Naudiņas visur vienādas.Un visur ,no pacienta viedokļa,dārgi.Man par gudrības zoba izraušanu bija jāšķiras no 30 naudiņām.Bet tas bija pirms gada vai pat vairāk.Ja sāp tad tikai Ogres poleklīnikā pie dežūrārsta.Citādi rindas uz 2 ned.minimums.
pie Šmitiem izraus labi par lielu naudu...
Izraus par bargu naudu un ceku neiedos
Nejauc čeka neņemšanu ar čeka nedošanu
Ja godīgi, Es ar teiktu pie Šmitiem izraus labi, bet par to būs jāmaksā diezgan (tātad tas neder), ko varu ieteikt kā jau Rūta minēja: "Ogres poleklīnikā pie dežūrārsta"
Par Šmitiem, man bērnam higiēniste pat iebāžot pirkstu mutē saskaitija mazāk zobus, kā ir.
Poliklīnikā dežūrārsts pieņem tikai noteiktu skaitu cilvēku dienā.... Neieņem visus kas ar akūtu vajadzību atnākuši
Labdien, mgudrības zobu nevar tā vienkārši izraut. Bieži var būt kādas komplikācijas un nepieciešama īpaša izņemšana, piemēram, nereti to izņem kopā ar daļu no kaula, jo izraušana var sanākt tāda, ka pie reizes paķer līdzi vēl kādu zobu vai visu žokli. Tādēļ ar gudrības zobiem joki mazi. Vislābāk braukt dzīvajā rindā uz Stomatoloģijas institūtu, taisīt rentgenu un uz vietas ar speciālistu vienoties par labāko risinājumu. Bet tas, protams, nebūs lēti.
Es zinu kas tu esi jo smita kantori katru pacientu uzker uz āki pirmo reizi tu samaksā kā iestāšanās naudu un pēc tam tevi pamazām slauc jo neviens negrib to iemaksu zaudēt tā tas bija kādreiz ar mani bet es tur vairāk nekad neiešu labāk aizbraucu uz Rīgu kur ar maniem zobiem nodarbojās kā pienākās un vēl izsniedz dokumentu
Tikai uz Stomatoloģijas institūtu... Nav dārgāk kā poliklīnikā. Tomēr specifiska procedūra. Dzīšana gan bija traka, pat slimības lapu ņēmu. bet tas jau kā kuram.
atkal tu, ženija, esi pie datora? Kādu biedru naudu tu pie šmitiem maksā?
man ari nepatik Smita kabinets,lai noskaidrot cik maksas ielikt protezi,tikai par skatisanu panema 30 evro.
kurš ir tas gudrības zobs?
Gudrības zobu var izraut poliklīnikā. Ja būs paredzama smaga raušana, ārsts nosūtīs uz stomatoloģijas institūtu. Uz vietas ir pieejams rentgens, nav nekādu problēmu. Arī dakteri poliklīnikā, ir kas uzņemas un kas negrib uzņemties.
poliklinika jauna zobu daktere nemak raut zobus.
Mācēt jau ta māku, bet, nevarēju taču iedomāties, ka tavā izpratnē raut zobu ir bezdēt. Atnāci un aizņēmi vietu kādam citam pacientam, tikai kāda sava nolāpīta fetiša pēc. Redz cilvēku uzbudinot, ja zobārsts viņa klātbūtnē rauj zobus (bezd)
Bet vajag iet pie tāda zobārsta,kas prot ņemt laukā zobus. Vai tad mēle mutē nav,lai reģistratūrā noskaidrotu, kurš dakters nodarbojas ar zobu izņemšanu un kurš nē?