Kvadracikli Zilajos Ogres kalnos
Kā var būt tā, ka vakar no skatu torņa apkārtnes Zilajos kalnos nepārprotamas visu apkārtni dārdinošas skaņas liecināja par kalnā un mežā braucošo ...ciklu ārdīšanos. Pašvaldībai labāk izlikties, ka nezin, nedzird?
"no skatu torņa apkārtnes Zilajos kalnos nepārprotamas visu apkārtni dārdinošas skaņas LIECINĀJA par kalnā un mežā braucošo ...ciklu ārdīšanos"
Tiešām skaņas LIECINĀJA, kur, kas un ko darīja?? Bravo Muhtar, tev super dzirde.
Ja tiešām kāds bojāja dabas parku fuj un vajag noķert, bet vismaz neesi tik dumjš un nesaki, ka paļaujoties tīri uz skaņām tu vari izdarīt tik apgalvojošus secinājumus...
Kas viņam bija jādara? Jāiet un jānoķer tie bojātāji? Un ja tādi bija,viņam vienam ir ausis? Tāpēc jau cilvēks arī jautā-vai citi arī ko dzirdējuši,var būt redzējuši? Savācot infu tad jau arī varētu brīdināt tos sodītājus,ka tā vieta jāuzmana,ja tas būs bijuis dabas parkā.
Tu tad tāds pats auns vien esi, tas viss ir forši, jā vajag klausīties, bet nevajag to pasniegt apgalvojošā formā. Viena lieta ir teikt - man šķita, vai varbūt vēl kāds dzirdēja utt. te jau cilvēks pasaka, ka dzirdot kvadraciklu skaņas no z klanu puses, tas LIECINĀJA par to, ka kāds braukā pa z kalniem.
Kā var būt tā, ka vakar no kaimiņienes dzīvokļa nepārprotamas visu apkārtni dārdinošas skaņas liecināja par kaimiņienes dzīvoklī ...lauvenes ārdīšanos riesta laikā. Zoodārzam labāk izlikties, ka nezin, nedzird?
Izsakot šo dumjo apgalvojumu es ne tikai būšu izplatījis iespējams nepatiesu apgalvojumu, bet arī rezultātā izrādīsies, ka tās riesta dejas dejoja vien pati kaimiņiene un tas ir ļoti pārsteidzoši, jo viņai jau gandrīz 90.
Ak,dievs! Kur tu nervozss! Vai tev nav vienalga,ko kāds apgalvo,vai neapgalvo? Nu aizej un apskaties,ir izbraukāti Zilie kalni vai ne.Tad varēsi apstrīdēt vai atbalstīt tēmas aizsācēju.Kāds kaut ko apgalvo ,nu ir gan bēda!
:D es te nervozss!
Ja tev šķiet, ka pareizi ir apgalvot nenoskaidrotus faktus, tad man tev nav ko teikt.
Ja tev tiešām liekas ok nevis norādīt autoram, lai dodas pārliecināties pirms kādu kaunina, bet gan aizrādīt un sūtīt mani pārbaudīt vai viņa skaņu fantāzijas ir vai nav patiesas, ok, veiksmi!
Tev gadījumā nav draugos ženija?
Laikam jau Tvaika ielā sargs durvis aizmirsa noslēgt un visi lohi ir ārā. Tie kvadracikli tur braukāja un tagad brauc.
ahh ženija <3
Pat mazam bērnam skaidrs - kā saka gotiņa, cūciņa, vistiņa. Tagad, jādomā - Z kalnos pieaudzis cilvēks tomēr atšķīra, piemēram, motorzāģa, sniega (kura šobrīd nav) motoragavu, , elektriskā riteņa, bērnu ratiņu, ... ciklu ārdīšanos. Ja arī būtu akls.
Te neviens nesaka, ka Viņam šķita. Tāpēc cilvēkam dotas piecas maņas. Un nezin kura no maņām tad tā īstākā? Un šajā gadījumā kurai ticēt vairāk?
Septiņas!
Koku-priedi vai kādu tievāku mūsdienīgi zāģējot, nav ilgstošas, nepārtrauktas, ātrumu palielinošas un samazinošas rūkoņas, skaņas, kādas bija atdzimstošajos Z kalnos Ogrē svētdienā.
ebat banda savilkās, nākam svētdien lūdzu sadevušies rociņās lūdzu no paša rīta stāviet aptvēruši visu zilo kalnu teriotriju un beidzot notveriet tos "ātrumu palielinošus un samazinošus rūkoņas radītājus", tad varēsies te rakstīt ne tikai balstoties uz savu iztēles bagātās dzirdes maņu, bet arī uz citām maņām
Pate savām acēm esmu redzējusi, ka ar kvadraciklu pa Z-kalniem braukā.
Nu redz, tad beidzot kāds ir arī redzējis un tad tagad tos mūdžus, kasiepriekš rakstīja aicināšu izprast lietas būtību. Tas tumsonis a.k.a ieraksta autors no skaņām ieguva nepārprotamas liecības, bet te Anna to visu arī ir redzējusi.
Ir taču atšķirība, vai tu pēc skaņas jēli mini, vai tomēr kā Anna redzi un vari pastāvēt par saviem vārdiem.
Cerams, ka izdosies tos lohus noķert, kas tur izbraukā!
Cik tur darba troses novilkt...
Kritīs un lauzīs kaut ko! Un tad šeit parādīsies raksts par to,ka policija noskaidro apstākļus. Žēl nebūtu,tomēr visam ir savas robežas un izbraukāt dabas parku,nekrietna rīcība.
Ja godīgi, tam cilvēkam, (Nu), kas ieminējās par trosēm, būtu jāpārdomā sava rīcība. Protams, brīva valsts, runa utt. Bet ar šādu, pēc idejas, draudu būtu jāgriežas pie attiecīgajām iestādēm un pēc IP adresess jātrod "gudrinieks" .... Lai vai kā, šī doma jāpārdomā, varbūt tiešām labāk ir ziņot. Joks ir joks, bet kāds to joku var pataisīt arī par īstenību. Atceramies, nesenos notikumus, ja nemaldos, Madonas pusē.
Te nav neviena muļķa Ogrē svētdien, kas nesaprata, ka turpat-turpat aiz kokiem Skatu torņa apkārtnē KĀDI vai KĀDAS dragāja pa Dabas parku. Ja tas būtu tālāk, skaņa vienkārši nebūtu vispār.
Metereologi šodien zinoja par tuvojošos vētru, es domāju, ka vini visi ir jāatrod un jāsoda par draudu izteikšanu sabiedrībai, ja nu mahinators iziet laukā un viņam koks uzgāžas...prātiņ nāc mājās..
Tu esi idiots, ja neatšķir mahinatora teikto no tevis rakstītā.
Neviens jau tevi nesodīs tikai tāpēc, ka tu kaut ko esi izteicis, bet saproti, ka tu būsi pirmais aizdomās turamais, ja, kas tāds notiks...
Un tas vien, ka tev šķiet ok, ko tādu rakstīt, daudz liecina par tevi kā cilvēku un tavu veselo saprātu.
Ar veselo saprātu tur viss kārtībā.Katrs aizstāvās un aizsargājās kā māk,ja saprot,ka sabiedrībai un kontrolējošām iestādēm viss pofig.daudzi taču dzirdēja kvadraciklu aurēšanu,taču neviens neuzskatīja par vajadzīgu ziņot pašv.policistiem.Tas liecina par totālu vienaldzību pret citiem un apkārtējo vidi! Viens aizsāka tematu par to ko dzirdēja un saprata,taču tika apriets par to,ka pat nevar saprast ko.Un tā ir visā.Labāk cilvēki izvēlas paklusēt,neiejaukties,jo pasarg dievs,kāds nesapratīs vai pārpratīs.