Plastmasas rūpnīca.

Kādas ir atsauksmes par NIFCO PLAST SIA Ogre, Baldones iela 32? Vai ir vērts tur iet strādāt?

Ivo , 2020-02-05 13:17:19

Reizēm vispaŗ aizmirstu par to Ogres daļu.
Kā tur ir nezinu, bet kaut kādā veidā sen atpakaļ man tur piedāvāja iet strādāt, bet bija viena nianse - no a vam russkij horoš, da? Tip vietējā valoda. Bet varbūt kaut kas ir mainījies.

Āpsis , 2020-02-05 13:46:16

Diemžēl arī neko nevaru pateikt. Bet, noteikti, ieteiktu painteresēties vai viss tiek nodrošināts, viss ekipējums utt. (kad runa iet par algu, noteikti, saki savu, kas ir augstāka, jo katram uzņēmumam ir griesti un sliktākajā gadījumā Tev pateiks nē, tā ir par lielu, bet nejautājot Tu jau būsi zaudējis.) ideālā gadijumā, ja tas nav steidzami, nedaudz vari pamānīties, ieliekot līdzīgu sludinājumu, kad pieņem darbā utt. (tad apskaties kāda tipa cilvēki sūta CV, un uztaisi savu kopsavilkumu un sagatavojies gudri intervijai..) (protams, šī darbība ir nesmuka, jo reāli Tu melosi, bet tā var nostrādāt par labu, ja būsi skaisti sagatavojies. Katrā ziņā novēlu Tev veiksmi, un ja iespējams, padalies pēc tam kā gaja.

mahinators , 2020-02-05 14:18:08

Nu tu dod Mahinator, par šādu muļķību mācīšanu vien pa pirkstiem būtu jādod. "tad apskaties kāda tipa cilvēki sūta CV, un uztaisi savu kopsavilkumu un sagatavojies gudri intervijai.." tip neesi tu pats, bet pašpiko kādi ir citi un ej potenciālajam darba devējam sadirs par savu izglītību, pieredzi un spējām! Rullē tālāk draugs...

Bet jebkurā gadījumā es tevi mīlu es tavs #1 fans, es par tevi balsošu, lai tu beidzot savestu kārtībā šo zemīti. XoXo

Mahinalohatrons , 2020-02-05 15:36:41

Es vienkārši saku, kad tāda iespēja pastāv. Vai Tu to izmantosi, vai nē, tas no Tevis ir atkarīgs. Ir tāds teiciens: "fake it till make it"
Ir nepareizi, bet nu, cilvēks dzīvo vienu reizi, nav jau tā, kad Tu zodz naudu vai ko, protams, tas nav pareizi, bet tas ir tikai ieteikums. Kapēc mans vārds ir tāds, jo man patīk šīs lietas.

+ par to teikumu, Tu pārprati. Tas bija domāts vairāk tā, kad nevis tu dirs, ka tu tāds, šitāds. Bet apkopojot info, vari sagatavoties teikumiem/domām ko teiksi utt. Piemēram, noteikti daudzi tādi,šādi izrāda interesi..... tas ir saprotami, es uzskatu, kad es šajā amatā varētu dot šo/to .... un tā tālāk. Nē, es nemācu, bet man patīk skatīties plašāk.

mahinators , 2020-02-05 15:42:45

gribēju tur painteresēties par saiņotāju, bet vai tiešām vēl būs intervija? Kāda augstskola tur vajadzīga un cik valodas?

Airisa , 2020-02-05 18:42:38

Pārsvarā jau prasa kaut kādu profesiju, bet nu ne vienmēr. Airisa droši ej. Atceries tikai vienu, nemēģinot Tu jau esi zaudējusi. Tāpēc labāk ej un mēģini. Es Tev novēlu veiksmi. Lai jauka un izdevusies diena Tev.

mahinators , 2020-02-06 10:00:08

Airisa,nu kā tev liekas,ja labi padomā,kāda aukstskola un cik valodas varētu prasīt saiņotājai? Pirmā dzirdēšana,ka strādnieka profesijā kādam prasītu svešvalodas vai augstskolu.Pat Anglijā darbu meklējot ,kāda daļa mūsu tautiešu nesaprot angliski. Valsts valodu taču zini,ja vari uzrakstīt.

***** , 2020-02-06 19:17:54

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet