Ogres pansionāts kļūs par SIA?

Dzirdēju jaunumus, ka Ogres pansionāts tikšot “privatizēts”. No 1.marta būšot SIA. Vai tas ir iespējams? Un kā tas ir iespējams? Gribētos dzirdēt Ogres Domes oficiālo viedokli.

Anete , 2020-02-04 11:05:42

Ja arī tā ir taisnība? Jāsaka: "Nu un? Lai jau tiek", gan īpašniekam (kas visticamāk būs Frolovs, vai kāds ļoti pietuvināts, vai arī mēram, kāds ļoti pietuvināts), bet lai jau. tātad gan īpašniekam labi, gan pašvaldībai labi, gan Valstij kopumā labi. Neredzu brēkas iemeslu.

mahinators , 2020-02-04 11:38:33

+ vēl vēlējos piebilst. Ja gadījumā liec šādus tekstus, tad lūgums arī ielikt pierādijumus. Jo pagaidām vairāk izskatās, ai viena tante pagalmā teica.... Tas tā.

mahinators , 2020-02-04 11:41:20

man nekas nav jāpierāda... tik interesējos, vai ir taisnība, ka tikko pa pašvaldības līdzekļiem izremontēts īpašums pēkšņi un nemanāmi kļūst kādam par privātīpašumu... kā 90-tajos :)

Anete , 2020-02-04 12:26:31

Ogres pansionāts visu laiku bijis SIA.

, 2020-02-04 12:27:48

Ja SIA ,tad kāpēc remontē par pašvaldības līdzekļiem?

Samanta , 2020-02-04 15:54:27

Četru pašvaldību SIA.

Nu ti tupoi , 2020-02-04 18:56:00

Ja arī tā ir taisnība, tad noteikti remonta darbi bija iekļauti cenā. Katrā ziņā, viss kārtībā.

mahinators , 2020-02-04 20:51:56

Mahinator es tevi mīlu, es tavs #1 fans, es par tevi balsošu, cerams tu uzvarēsi un savedīsi kārtībā šo zemīti. XoXo

Mahinalohatrons , 2020-02-04 22:59:03

Tieši tā pagrābs Zelta Liepu, kas pieder Ogres iedzīvotājiem. Turpina laupīt ogrēniešus, kā tādus aunus.Visi remontdarbi notiek uz ogrēniešu rēķina, palielinot siltuma tarifus, pārdodot vecāku un vecvecāku kopīgos īpašumus.Senāk neļāva neko uzsākt ar ugunsdzēsības veco ēku Upes pr., jo esot kultūras piemineklis, tagad, gaidīja kad kāds izdemolēs, tad paņems un nozags tautas īpašumu.Tāda laupīšana Ogrē vēl nebija redzēta, kā tas notiek pašlaik un notika pāris gadus.

ženija , 2020-02-05 20:54:21

Ženija, lūdzu izslēdz datoru un labāk vispār aizmirsti par internetu.

Benija , 2020-02-06 08:38:27

Bet Ženijai ir taisnība.Saprotams,ka ne katram patīkama,bet tomēr taisnība! Tā ,ko raksta,ir tīra patiesība,tikai nav ērti ,ka par to runā,domā-tātad zina.

justīne , 2020-02-06 19:23:13

Vēl viena pārgudrā... Vecā ugunsdzēsēju ēka jau sen pirms izdemolēšanas bija privātīpašums, tad bankas īpašums. Kāds tur sakars ar tautu?

, 2020-02-06 21:13:42

Ogres mastermaindi, viss viņuprāt pieder tautai, visu viņiem atņem un par viņu nodokļu maksātāja naudu remontē. JĀ JĀ JĀ :D
Tad tas kā strādā - es redzu kādu ēku, skatos, kāds to atjauno, un tad diršu viršū, ka redz kā tā taču pieder tautai, iedzīvotājiem un to tagad par pašvaldības naudu gan jau remontē un privatizē, šausmas, šausmas.
Kāds ir segums tiem izteikumiem, kur jūs gūstat pārliceību, kurš īpašums, kam pieder un par kādu naudu ko remontē? Kaimiņš, draudzene, omīte, vai, kas ir spējīgs sniegt šādu neapšaubāmi patiesu informāciju?
Justīne 100% vienā palātā ar ženiju dzīvo.

Benija , 2020-02-07 08:52:47

Kas ar tevi? Tāds naids un aizkaitināmība! Viss kas ir uzcelts par privātiem līdzekļiem pieder privātīpašniekam. Viss kas tikas celts par valsts ,vienalga kādas,ir valsts īpašums.Ja kāds apsaimnieko to kas pieder valstij-tātad tautai,viņš to īrē,vai,vai nopirka,vai kā tas mēdz būt pie mums-privatizēja uzpērkot par sīknaudu sertifikātue no tās pašas tautas.Kad šī tauta neuzticas saviem saimniekiem,man ir pilnīgi saprotami,jo ir pietiekami daudz dažādu mahināciju valstī,kas tiek veiktas pa kluso.Kāpēc tev visi,droši arī es,liekas traki,to gan nesaprotu.Ja tā,varbūt daudz nekavējies,un meklē speciālistu,jo tie ir draudīgi simptomi.

Benijai , 2020-02-07 10:48:05

Tas viss ir sīkums, ko jūs apspriežat. Galvenais, lai neceltos cenas, jo tagad samaksāt 600 eiro jau ir astronomiska summa, jo pensijas jau ir daudz mazākas, bet cilvēkiem aprūpe vajadzīga. Strādājošam kopt slimu cilvēku ir nereāli, bet algas jau arī ne visiem ir lielas.

! , 2020-02-07 15:01:28

Re, cik labi, kad kāds Benijai visu paskaidro... Tagad zināšu, ka visi dzīvokļi Ogres daudzstāvenēs patiesībā pieder valstij un tautai, tātad - man. Vakarā būs jāiet iekasēt īres maksa...

, 2020-02-07 15:18:15

Visi dzīvokļi tevis iecienītajās daudzstāvenēs jau privatizēti par tiem pašiem serttifikātiem.Turklāt kādus gadus 25. Ja atradīsi to ,kas pieder valstij,tātad pašvaldībai un tikai tad tautai,stājies dzīvokļu gaidītāju rindā.Tu neesi vienīgais tai tautā,kurš grib dzīvokli no pašvaldības.Un tad no tevis iekasēs to īres maksu.

***** , 2020-02-07 20:42:06

Tu gan tagad ar prāta spējām nospīdēji... Varbūt palasi Benijai tekstus, tad mani mani ārstē?

, 2020-02-07 22:50:27

Hahaa es nevaru, paldies jums visiem par šo komēdiju :D
! un ***** omg, es pat vairs nevaru saprast, tas ir viens un tas pats cilvēks, kas šo visu murgo ogrenet forumā vai kā (šis nav vienīgais ieraksts, kur šādi izpauzās) :D :D un vēl man pārmet, ka par trakiem saucu, kā tad, lai savādāk sauc, ja šādu sviestu drukā. Sapirktas te viedierīces visam Ogres pensospektram un kam nav slinkums un, kas iemācījies tik sēž un drukā trīsstāvīgas sazvērestības teorijas un vēl nez ko. Man patīk, vismaz ir kur ņemt dienas humora devu...

Benija , 2020-02-08 19:44:53

Mēs arī tevi mīlam,Benija!

sūna , 2020-02-08 21:19:24

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet