kas ir Feodorovs?
Ogres hes, kartonkas veikals, sonāte, bijušais vārpas veikals,tirgus,ledushalle, laukums blakus drogām mālkalnē...utt. vai tiešām šis viss pieder vai ir saistīts ar šo cilvēku? Ir dzirdēts, ka šim pieder pusogre. Vai varam būt lepni, ka Ogrē ir tik čakls uzņēmējs, kas saimnieko tik daudz vietās?
visur kur vins saimnieko kartibas nav.
Ogrēnieti tā ir taisnība, kad Feodorova kungam pieder liela daļa Ogres īpašumu! Kā viņš tika pie viņiem? Savā laikā sapinās ar Krievu cilvēkiem, kam daudz naudas, vismaz tā runā. Un tad sekoja uzmetiens, bet beigās viss ir kārtībā. Vai varam lepoties? Diezin vai.
Mahinator es tavs #1 fans, es tevi mīlu un es par tevi balsošu, la itu beidzot sakārto šo izpostīto zemīti! XoXo
Jā, savulaik sapirka pusogri. Arī estrādi. Kur nauda radās, neviens nezin.Feodorovs bija Helmaņa šefs. Nekas jau īpaši nav mainījies arī tagad.
Tu jau tikai daļu nosauci:D
Liela daļa Pārogres pieder Feodorovam.Turklāt ar viņu nav iespējams kontaktēties.Viņš nav cilvēcīgs.Vajadzēja pārdot īpašumu.Izradījās,ka vis riņķī mūsu īpašumam ir Feodorova īpašumi.Nemaz nezināju,ka mūsu kaimiņi visos četros virzienos dzīvo uz šī kunga zemes.Visu ,ko kāds nepaspēja noprivatizēt,noprivatizēja Feodorovs.Cik zinu,tad tas viss nav pirkts,bet noprivatizēts privatizācijas sākumā.Ar šo cilvēku attiecības var kārtot tikai tiesas ceļā.Viņš nerunā,neuzklausa.Ne tik ka nav pretīnākošš,bet mēģina visādus šķēršļus likt.Man viņš asociējas ar vārdu-cilvēku nīdējs.
nu tas fedorova ogres hes noteikti čakarē upi, vasarās vispār lejpus hes straume lēna, upe aizaug, tur ar neko nav ko lepoties.
Slikta aura tam cilvekam un vina masai loti slikta .
Slikta aura tam cilvekam un vina masai loti slikta .
Man neskauž,ka tam cilvēkam pieder tik daudz īpašumu,bet nepatīk tas,ka visi īpašumi ir vai nu iekonservēti un kaut ko gaida vai nu diezgan aizvēsturiskā stāvoklī.Nekas nav mūsdienīgs vai moderns vai sakopts.
Upei virs viņa hesa sāk pārpurvoties un aizaugt krasti, lejpusē vasarā upe praktiski izžūst, vai tiešām šādi var radīt kaitējumu videi?! Pie otra dambja uzlicis zīmi, ka ienākt un iebraukt aizliegts! Ka tad ar tiem, kam jāšķērso dambis, vai ir vēlēšanās piekļūt upei un atrasties likumīgi noteiktajā tauvas joslā?!
Ar šo jautājumu vajadzētu griezties domē, dabas aizsardzības iestādēs, augstākstāvošās instancēs. Kaut gan, diez vai ko iespējams mainīt ...
Šitais frukts ir piedirsis pusi Ogres,viss,ko šitais ir sagrābis,ir pārvērsts graustā un sūdu bedrē!