Mālkalne...!!!
Cik ilgi būs jāatkārto šī tēma par ūdeni???!!!
Vakar ierodoties mājās , mani pārsteidza tas, ka nav ŪDENS. Nav nekādi brīdinājumi par to, ka tas varētu nebūt.Nekā...un šodien tas pats - nav ūdens!!!
Cik ilgi???
ieeju www.malkalne.lv nekas tādas nav bijis
par kaadu adresi iet runa?
Grīvas pr.
Protams, ka netā nekas nav rakstīts....un pie mājas pat nebija lapele pielīmēta....savādāk jau nerakstītu...
( maajas nr? )ja iet runa par Grivas 8...tad , tur uudens ir atsleegts, jo 1 dzivoklis bija appludinaajis paareejos, kamer tika mekleets iirnieks, uudens tika nosleegts lai nenopludinaatu visu maaju, tuvakajaa laikaa uudens tiks piesleegts !
parasti 1 dzivoklis atrodas1 stava,kadus kaiminus tad vins var apludinat?
Viens dzīvoklis jau nav 1. dzīvoklis un tāpēc tam obligāti nav jāatrodas 1. stāvā :D :))
Paldies par info, mazliet par vēlu, bet...
Ap 16 ūdens jau bija pieslēgts....
Lūdzu, nākamreiz gan brīdiniet...
Varbuut vareetu nakoshreiz luugt griezties personiigi pie manis un nekaveejoshi, jo ogrenetaa ieluukojos tikai paaris reizes dienaa, jau vairakkart esmu teikusi, ka par avaarijam lapinjas pei majam neizliek, vislabaak ir zvaniit uz Maalkalni, konkreeti man 50 49105, paldies par sadarbiibu !
to sundew: zvaniit var 24h diennaktī??
ta ka man nav darba mobila, tad tikai lidz 17.00....ja kaut kas arpus darba laika var meginat pa skype....
Varbūt skype niku utt....Tad nu gan jautrība garantēta...čats par to, ka nav ūdens....Lai nu paliek...
Tiem, kam nav jāsaskarās ar šāda tipa problēmām, nekad nesapratīs, to, ka pabrīdināt ir tikai cilvēcīgi....Arī ja noticis kaut kāds atgadījums...Lapeles sadrukāt un pie durvīm...
Nekavējoties zvanīt, darba laiks līdz 17???!!! Arī svētdienās???
Vai kāds gudrs cilvēks var paskaidrot,kāda veidā iespējams ūdens skaitītāja rādītājus nosūtīt uz mālkalni caur www.malkalne.lv,kā rakstīts avīzē?Man kaut kā nesanāk,nevaru pat tadu sadaļu tur atrast.
Es sākumā arī nevarēju atrast, bet tad, kad piereģistrējas (labā augšējā stūrī), tad tur pēc reģistrācijas parādās šī iespēja nodot ūdens skaitītāju rādītājus. Šajā gadījumā mājlapja veidotāji nav piedomājuši līdz galam. Bet šī lapas versija vienalga ir pulka labāka par iepriekšējo!!!