PEPCO

Varbūt kāds zin, kur Ogrē tiks atvērts veikals PEPCO?

Pifs , 2019-09-17 10:57:24

Daugā

Zinu , 2019-09-17 13:28:35

un ko tur tirgo?

Viktors , 2019-09-17 15:04:10

bērnu drēbes u.tml.

agate , 2019-09-17 16:31:18

Draņķīgas kvalitātes lupatas.Kāreiz Ogres kapeikmīlētājiem.

no malas , 2019-09-17 18:23:33

Kā nav kauna tā runāt?Ja jau cilvēks ir kā tu saki,kapeikmīlētājs,tas ir valsts negods,ne jau tā cilvēka.Visa Latvija nevar strādāt Rīgā.Kādam jāstrādā arī reģionos.Un cilvēki nav vainīgi,ka trūkst to ienesīgo darba vietu,ka cenas un komunālie nav samērīgi algai,ka veci cilvēki un bērni arī grib ēst katru dienu.Un arī tad,kad bērnu pabalsti ir smieklīgi,par bērniem ir jārūpējas.Un nemaz nav slikti,ka lēta prece arī maksā nedaudz.Esmu pirkusies arī tais dārgajos veikalos,kur ,liekas pērkam brendus,rezultātā pēc mēneša vai ilgākais diviem-no tā dārgā brenda ir palikusi vien izmetama lupata.Mūsu zemē kvalitāte un cena nav savienojams jēdziens.Ja kādam gadās citādi,tad tā ir nejaušība,ne jau likumsakarība.

gudrajam no malas , 2019-09-17 19:26:45

Latvijā var iepirkties tikai humpalās, visi pārējie veikali nerullē. Tai skaitā jau nu lētie veikali.
Es gan strādāju,gan dzīvoju Ogrē. Alga Latvijas mērogam vidēja, bet nesūdzos,jo darbs pie mājas un nav jābraukā.

no malas , 2019-09-17 20:52:52

Tad jau tu pats esi kapekstūmējs.Un vēl nekautrējies citus apsaukāt! Arī humpalas,kas ir citu cilvēku mantu nevajadzīgi atlikumi,visu neatrisina.Vajag kādu konkrētu krāsu,vai konkrētu modeli,vai ļoti ejošu izmēru,vai vienkārši ir pretīgi uzvilkt kāda aizgājēja uzvalku vai džemperi.To visu kāds jau ir nēsājis un ja nopietni padomā ,apziņa ,ka es kā miskaste,kam der tas kas citem jau nederīgs,arī nemaz nav daudziem sveša.Tāpēc rezumējot cik cilvēku tik vajadzību.Un lai ktrs izdomā ,kas der.

sūna , 2019-09-18 16:58:36

To sūnai
Kātad un veikalā jau pirms tam neviens šīs lietas nav ne mērījis, ne valkājiis. Noticēju...
Humpalās var atrast tādas pērles,kādas Tu veikalā nekad bnenopirksi. Nav jāpērk novalkāts apģērnbs, ir pietiekami daudz labas kvalitātes apģērbs, ar birkām klāt. Turklāt apģērbam ir otrā iespēja un mēs mazāk izmetam miskastē.

no malas , 2019-09-18 18:07:59

Es nemaz neesmu pret to,ka tu iepērcies humpalās! Mani aizskāra tas nicinošais "Ogres kapeikmīlētāji".Vispār nav saprotams,ko tu ar to domāji,ja neesi oligarhs.Humpalās iepērkoties citus apsaukāt-tas gan par traku!Ja nav uz kā rēķina sevi pašapliecināt,tas tas gan nav pareizais veids.Atvaino,ja netīšām tevi kur aizskāru!Nebija tāda nolūka.

sūna , 2019-09-18 18:43:58

Kapeimīlētāji nebija jāsaprot nicinoši, jo tāda ir realitāte. Strādāju apkalopojošā sfērā un man ne reizi vien nākas skaidrot kāpēc pakalpojuma cena ir tāda, nevis t;ada,kādu klients grib.Tā kā tirgū-grib nolaist cenu. Nekā nebij.

no malas , 2019-09-19 08:22:19

Kā tu domā,kāpēc tevis pieminētie brendi ir nonākuši var teikt ,ka miskastē(izmesšanā).Jāsaprot taču humpalu būtība-kāds atzina kaut ko par nederīgu un nolika pie miskastes,tad to savāca un tā tas nonāca humpalu savākšanas vietā.To dezinficē un fasē un novirza nabadzīgo valstu iedz.vajadzībām.Tas maksā centus un tiek piedāvāts safasēts ķīpās.Ja tik ļoti gribas brendus,tad tomēr jāsaprot,ka tas ir vai nu loti novalkāts,vai ražošanas brāķis,vai jau kļuvis ļoti nemoderns.Domāt,ka bagāts cilvēks ko ļoti vērtīgu iemeta miskastē ar tomu,lai nabadzīga cilvēkam tiek kas labs,tomēr ir naivi.

arī no malas , 2019-09-19 12:12:05

Moderni skaitās tas,kas piestāv, nevis, ko diktē modes tendences uz saviem pakaramajiem.

no malas , 2019-09-19 17:42:08

Kāpēc tad meklē konkrēti brendus?Arī šuvējas no kaimiņu pagalma pašūtais ancukiņš var piestāvēt un izskatīties pat ļoti labi.Tāpēc vien jau nav jārokās lupatu kaudzēs.Cita lieta,ja nepietiek līdzekļu.Tad viss ir normāli.Citādi sanāk,ka tu jauns un pārticis cilvēks atņem kādu labāku mantu trūkumā nonākušajam.

arī no malas , 2019-09-19 18:18:50

Kāpēc tad meklē konkrēti brendus?Arī šuvējas no kaimiņu pagalma pašūtais ancukiņš var piestāvēt un izskatīties pat ļoti labi.Tāpēc vien jau nav jārokās lupatu kaudzēs.Cita lieta,ja nepietiek līdzekļu.Tad viss ir normāli.Citādi sanāk,ka tu jauns un pārticis cilvēks atņem kādu labāku mantu trūkumā nonākušajam.

arī no malas , 2019-09-19 18:19:11

Man roka neceļas pirkt lupatas,kas ir veikalos un par tādām kosmosa cenām. Es nebūt nemeklēju brenda apģērbu, bet to,kas piestāv. Un nevajag domāt,ka humpalās ir tikai lupatas.

no malas , 2019-09-20 07:52:09

Es arī vismaz reizi mēnesī ieeju humpalās.Pērku darbam bikses un kreklus,topiņus.Izņemot Humanu,neko lētu neredzu.Varbūt jauniešiem un ļoti smalku miesas būvi ir iespēja ko labu atrast.Un kas jau ko meklē,tas tur staigā regulāri.Man diemžēl neko labu tur nav izdevies atrast.Es pati iepērkos internetveikalā.Nav jāskraida un jāosta tā ķīmijas smaka.Un cenas arī pieņemamas.Kvalitāte visur vienāda-šūts Ķīnā,lai vai kāds brends tur būtu piešūts.Vias ražotnes liekas,ka pārcēlušās uz to zemi.

Anna , 2019-09-20 11:50:17

Tad kad būs pepco Ogrē?

Sanita , 2019-12-13 14:37:57

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet