Labdarības ietvaros.
Kur var Ogrē atdot mazlietotas drēbes? Būtu kāds konteiners, kur var samest? Houpens ņem pretī vēl?
Atdod Jāzepam Akmeņu ielā kur kādrez bija Brīvprātīgā ugunsdzēsēju biedrība
Jā Hopenā pie durvīm kaste, kur var atstāt ne tikai drēbes, arī traukus, rotaļlietas utt
labāk atrodi, kam tas tiešām vajadzīgs, nevis kkur nes! Jo tā pat viņi izlasīs visu labāko un notirgos. Esmu strādājis zinu.
Nu taču lai tirgo, ja kādam noder! Vienalga labāk kā iemest atkritumu konteinerā. Ne man laika meklēt kādu, kam patiešām vajag, ne laika tirgot. Šādi vismaz lietas atkal nonāk apritē, nevis vairo atkritumu kalnus.
Paldies, braukšu uz Houpenu.
man ari daudz mantas,kur tas Houpens atrodas.
Skolas ielā 18, pretī stadionam pa vārtiem iekšā kreisajā pusē.
Nezinu kā to kantori sauc, bet vedu uz Brīvības 125 pagrabstāvu. Baltā dūja tā vairs nav, tik daudz zinu.
"Baltā dūja" ir Suntažu ielas 2 pagalmā (tur kādreiz bija skola , arī slimnīca). Viņi pieņem.
"Baltā dūja" ir Suntažu ielas 2 pagalmā (tur kādreiz bija skola , arī slimnīca). Viņi pieņem.
Piedošan, lapa gļuko- vairākkārt spiedu bez rezultātiem un pēc tam panesās...:)