Sauc pec palidzības , kamēr nav kas nopietns noticis .
Man ļoti interesetu , kad būs gajēju ietve gar bernudarzu ''Cīrulītis '' tas ir Meža prospekts .
Aizejat vakarpusē un paskataties , kas tur darās ar satiksmi un kāda ir bīstamība , kaut kas
neredzēts .Visu laiku esi kā uz adatām un rausti bērnus , jaiet pa zalāju , kur suņu mīnu netrūkst .
Kaut ko vajag darīt, vai tiešam šadai vietai , kur dzivā satiksme nevar uzbuvēt ietvi , tie jau nav kilometri .
vieglaak uzlikt kjiegjeli no abaam puseem
Šogad notiek Meža prospekta rekonstrukcijas projekta izstrāde. Iespējams, ka līdzekļi rekonstrukcijai tiks iekļauti nākamā gada budētā. To zināsim tad, kad apspriedīs budžetu.
tieši tāpat pie ''Dzīpariņa'', bet bērnu drošība taču pēdējā vietā - algas pirmajā!
un ka tad pie dziparina ir/// man liekas ka ietves tur bij! (nu vismaz pagajusogad)
Uz dārziņu "Saulīte" (no Ausekļa prospekta puses) -tas pats! Šogad nomainija asfalta klājumu, kolosāli! Mes visi cerējam uz to, ka gar "Dzipariņa" žogu tomēr uzliks kaut cik šauru gajēju ietvi, bet nemaz! Pagaidām var ātri parausties un uzlekt uz zalāja. Bet ko darīs bērnu vecāki ar bērniem ziemā? Kaut kāds ārprāts! Bet protams, tam arī budžets nav paredzēts. Vai ka savadāk? To GUNA OGRENET - vai ir tomēr plānots kaut nākamgad kaut ko gajejem pamainīt ausekļa prospektā?
Seņa, Jūsu jautājumu nosūtīju domes preses dienestam. Gaidīsim atbildi!
Tā laikam ir kaut kāda sazvērestība, jo gar bērnudārzu Kranciema ielā arī nav trotuāra.
Un Pārogres ielas arī bez trotuāra un vairums arī bez apgaismojuma. Par tikšanu pāri 4 joslu šosejai, sākot no hipermārketa līdz Karjera ielai es neizteikšos ;(