Atstarotāji .

Es pati dzīvoju Elkšņos, ir reizes, kad jāizmanto autobusa pakalpojumi, kad jātiek uz Rīgu, bet sitiācijas ir bieži tādas, kad autobusi Ogre-Rīga negrib apstāties Elkšņos, un , ja apstājas, tad šoferi pasaka, ka viņiem ir arī tiesības Elkšņu pieturā neuzņemt pasažierus tāpēc, ka pasažieriem nēesot atstarotāja. Arī šoferi bieži nelaipni, nedod biļetes tad, ja braucu, piemēram, tikai līdz Iķšilei. Pieklājības trūkums vairāk novērojams tiem šoferiem , kas vada lielos SETRA autobusus. Ļoti vēlos saņemt atbildi. Ar cieņu Agnese no Elkšņiem.

Agnese Logina , 2007-11-07 09:29:09

Un kur ir jautājums?

Osis , 2007-11-07 10:02:17

Jautājumu, vai Elkšņos ir pieturvieta, saņemam jau otro reizi. Elkšņi ir SIA "Ogres autobuss" un "Rīgas Taksometru parka" oficiālā pieturvieta, kurā ir jāapstājas. Par citu pārvadātāju autobusiem nezinu. Par laipnību un pieklājību - arī es bieži braucu ar autobusu un esmu pārliecināta, ka šoferu laipnība lielā mērā atkarīga arī no pasažieriem. Šodien viena sieviete man apgalvoja, ka "šis šoferis ir visnejaukākais un nelaipnākais", bet man - tieši otrādi - bija radies priekšstats, ka viņš ir ļoti laipns, jo vienmēr viņu esmu redzējusi tikai smaidīgu. Pasažiere pati bija nelaipna. Atcerēsimies, ka šoferi arī ir cilvēki un ietekmējas no pasažieru negatīvajām emocijām! Biežāk viņiem uzsmaidīsim un paši būsim laipni!:)

Guna, Ogrenet , 2007-11-07 10:59:43

Jaa, tieshi taa, piemeram dzelteno mikroautobusus soferiishi riga-Ogre-rigga strada tiesam prefekti, precizi, brauc laikaa.

Juris , 2007-11-09 12:02:20

turpinu... tas soferis ar uusaam arii laipns, ja pasazieri vinju nekaitina, vieniigi, ka agrajos reisos vinjs nedod biletes. Pa dienu visiem dod, veel arii velajos vakara reisos nedod vins biletes. To jautajumu lai risina pashi rigas taxometru parks, lai kontrolee

juris , 2007-11-09 12:04:03

lai izlabotos pakalpojumu kvalitate, pasazieriem jabut pasiem ir veeriigiem, un par katru parkapumu jazino parka vadiibai, tad bus ok

Antons , 2007-11-12 18:46:52

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet