Ogres skolas
Bērnam jāiet skolā 1 klasē.Varbūt kāds no vecākiem kam ir zināma pieredze var ieteikt kurā skolā pie kādas klases audzinātājas kurai ir labas atsauksmes?Mēs domājam pieteikties 1 vidusskolā
un kādas atsauksmes ir par jūsu bērnu
Tur visas skolotājas ir labas,nav dzirdēts par skolotāju,kura bērniem nepatiktu..
Es ceru ka mēs tiksim šajā skolā!Paldies tev( zinu) par info
Katram savs viedoklis... Es gan skatos citā virzienā- radoši, nav konveijera sajūtas, cita aura..
1.vidusskola notiekti vislabākā! Sākumskolā nē. Neiesaku. Varbūt vēl pirmajās klasēs skolotāji tādi mierīgāki, bet sākot no 4.,5., 6. ir daudzi skolotāji, kuri drausmīgi kliedz uz bērniem, slinkas kaut ko iemācīt, tikai auro. To daudzi saka. Saprotams, ka nākas uzkliegt dažreiz uz kādu palaidni, taču tur ir viarākas, kuras kliedz konsekventi uz visiem.
Tiešām zini? Mani abi bērni mācās sākumskolā. Labāk nevarētu vēlēties. Zināšanas labas, skolotājas pretimnākoša, audzinātāja fantastiska. Nevajag nomelnot to, ko nepazīsti.
Dārgā Zinu, mazāk muldi!!!!
Nu re kur arī pirmā kliedzēja. Ar četrām !!!!. Un uzbraucienu "Dārgā". Pirmā Ogres sākumskolas kliedzēja jau mēģina aizstāvēties.