kuršs atbildēs par pastā nozudušajām vēstulēm?
Ogres pastā regulāri pazūd no ārzemēm pienākušās vēstules, varu teikt tā tapēc, ka ārzemju radi vienlaicīgi izsūta tās gan uz Aizkraukles rajonu radiem, gan mums uz Ogri. Aizkrauklē vienmēr tās tiek saņemtas, Ogrē dažreiz jā, dažreiz - nē. Saprotu, ka pastniekiem ir mazas algas, ka vajag nodrošināties ar maksas pastkastīti, kura atrodas pastā, bet šobrīd jau neiet runa par tiem dažiem dolāriem, kas apsveikuma kartiņā tiek bērniem ielikti, lai viņi paši varētu sev kādu nieku nopirkt. Runa iet par cūcīgu, nekaunīgu rīcību, jo ja jau sūtīs bez tās naudiņas - tāpat jau nesaņemsim - alkatīgie necilvēki tās atplēsīs, un izmetīs muskaste - bet kāds cilvēciņš nesaņems jauku, mīļu apsveikumu savos svētkos, personīgu vēstulīti, fotogrāfijas. Noželojami!!!!Bet pie kā lai vēršās par šo nekaunīgo rīcību? Vai citiem arī ir bijis ar to jāsastopās?
Es šo situāciju novēroju pēdējo ~ 2 gadu laikā. Vairākas reizes gadā nesaņemam no ārvalstīm sūtītus apsveikumus. Zinam, ka tie tiek izsūtīti, jo sūtītāji paši ir uztvēruši, ka mēdzam to nesaņemt, tāpēc pēc laika apjautājās. Līdzīgi ir ar šo sūtītāju radiniekiem, kas dzīvo Ogrē - tie arī nesaņem sev adresētos apsveikumus. Jāpiebilst, ka nekāda nauda netiek sūtīta, tikai apsveikuma kartiņas. Problēma ir kļuvusi sevišķi aktuāla pēdējā laikā, turklāt arvien biežāk savā pastkastītē atrodam sūtījumus, kas nav adresēti mums - adresāts dzīvo citā pilsētā Ogres rajona ietvaros.
Nevajag jau vēstules no ārzemēm, pazūd arī vēstules, kas tiek sūtītas no Rīgas uz Ogri - dokumenti utml. Vai arī to vēstuli saņem pēc 2 nedēļām, kad visi termiņi jau nokavēti.
Pēdējā laikā arī tās lapiņas ar paziņojumu, ka jāierodas pastā pēc pakas, no pasta nodaļas līdz manām mājām ceļo gandrīz veselu nedēļu. Piedevām tas bija jau otrais atgādinājums, pirmo nesaņēmu nemaz.
Jā, un citiem adresētas vēstules manā pastkastē arī ir bijušas. Kad aiznesu uz pastu un saku šajā adresē tāds cilvēks nedzīvo, otrā dienā tā pati vēstule atkal iemesta manā pastkastē.
Kad pastā jautāju, kas par lietu, man atbildēja, ka nav pastnieku, pastniekiem mazas algas un ko es te vispār iedomājoties.
Reiz mans radinieks Ogrē apsveikumu dzimšanas dienā no citas Latvijas pilsētas saņēma pēc nedēļas, lai gan to izsūtīja laikus. Kur tā vēstule bija klejojusi, kas to lai zina.
Pāris gadus atpakaļ no ASV sūtiju kartiņu mammai dzimšanasdienā. Mamma apsveikumu nesaņēma. Tā kā kartiņa bija vienreizēji skaista es gāju uz veikalu un pirku vēlvienu tādu pašu, rakstiju ierakstu un sūtiju atkal. Īsāk sakot beigās jau iegāju azartā un galu galā nācās nosūtīt 5 kartiņas ar cerību,ka katra nākamā tomēr manu māti sasniegs, bet nē... Uz pēdējās aploksnes ārpusē pat uzrakstiju,ka iekšā it TIKAI apsveikuma kartiņa, nelīdzēja. Pēc gadiem atvedu kartiņu pati. :))..
vajadzētu kādreiz tajā aploksnē ielikt to pulverīti kuru poliči izmanto... tad netīrās rociņas uzreiz varētu atklāt....
Pilnīga taisnība par Ogres pasta darbu.Smiekli nāk par reklāmu uz mašīnām-''AR ATBILDĪBU PAR UZTICĒTO''
arī es nesaņēmu no ārzemēm sūtītu paciņu, jo sūtītājs nebija to ierakstījis.. sūtījumā bija USB ar informāciju.. kad nākamo sūtījumu piereģistrēja, jau 4 dienu laikā pēc izsūtīšanas brīža sūtījumu saņēmu.. jautājums? kur ir pirmais USB, jo atpakaļadresē arī nav nogādāts? dīvaini...
Jaa, taisniiba vilcenei, gribeetos gan redzeet tos "godiigos" pastniekus( vai citus pasta darbiniekus), kurus tad taads pulveriitis buutu ieziimeejis!!! Kaa juus domaajiet, vai ir jeega bojaat savus nervus un iet suudzeeties un skaidroties uz pastu? vai atstaat to taa vienkaarsi - suni rej, bet karavaana iet taalaak...galu galaa taa tacu ir zaadziiba!