Dejas
Kur Ogrē vīrietis var iemācīties dejot?(piemēram, valsi utt)
Ogres kultūras namā, pirmdienās un ceturdienās nodarbības no 20:00 līdz 21:00, vecumam nav ierobežojuma, iesācēju grupa. Esi laipni gaidīts!! :)
Paldies!Un cik tas izmaksa?
Vēl ir variants - atrast kādu jauku kundzi vai jaunkundzi, kura iemāca dejot valsi bez maksas.
Super!!:))) Man tieši pietrūkst viena vīrieša, kurš grib iemācīties dejot! tas maksā pavisam sakarīgi-10 Ls mēnesī. Tātad-uz tikšanos ceturtdien? ;)
Pasniedzi mazo pirkstiņu, paņēma visu roku.... :D :D :D..
atkal kads taisaas preceeties :D
Jā, šai sakarā - meklēju deju partneri :) (Precēties netaisos, vienkārši apnika kāpt nabaga vīriešiem uz kājām :D )
Magone, Kristīne, varbūt sametiet tam Dzenim deju nodarbības, kā nekā deju partneri deficīts...
:))AK, nu protams, mūsu nabaga žēlojamie vīrieši..:) Nē,es esmu pārliecināta, ja Dzenis TIEŠĀM grib iemācīties dejot, tad tos 10 Ls kaut kā sameklēs..:) Un nāks dejot!
Mince, un kā tad mēs to nabaga DZENI sadalīsim? :D
Kristīne, es nupat kā nesen atsvaidzināju vīnes valša (kas nav ts pats, ko ierasts redzet ballēs) soļus, varu pamācīt.. :))
zinu to ko kas nav tas pats, ko ierasts iedzert ballēs
:)) es ar ne jau aiz laba prātā mācījos..
vai sievietes arī vēl var pieteikties iet dejot?
Onjon, ja tavai topošajai sievai nebūs iebildumu, tad ar lielāko prieku :)
:))
tad kad izmēgināšu dabā vai pats vēl neesmu mācams un ja tad vel Tev būs aktuāli, davai.. :)
Aktuāli! Saki vietu un laiku :)
da nē.. es saku, ka vēl neesmu dižais mācītājs, ja ļoti aktuāli būs vien kādam citam jāmāca!! :(
Mācīs pasniedzējs, man vajag deju partneri :)
Vai Onjons taisās precēties?:) Un tagad mācās kāzu valsi?:)