Starppilsētu autobusi
Tagad, kad esam tikuši pie Ogres autoostas, kāpēc tie autiņi, kas kādreiz, pirms autoostas uzcelšanas un tagad (joprojām) lepni pabrauc garām pa Daudavpils šoseju? Piem. uz Jēkabpili. Daugavpili u.c.? Nevienam ne silts, ne auksts! Te nu bija jaunā autoosta!!! Vai kāds šo kārtību,varbūt, varētu mazliet pamainīt!!!
Var padomaat,ka iebraukshanu pilseetaa nosaka autoostas esamiiba. :D :D Kaa esmu sapratusi,tad paarvadaataajiem ir diezgan stingri noteikti marshruti,kas ir noraadiits liigumaa, un autoostas0jaunas vai vecas esamiiba, tur nenosaka neko. Tur galvenais noteiceejs ir taa saucamaa konkurence pakalpojumu sniedzeeju viduu un reguleejosho iestaazhu leemumi shajaa sakaraa.
Par iebraukšanu autoostas teritorijā ir jāmaksā. Citu autopārvadātāju šoferi man teikuši - kāpēc maksāt, ja labi tāpat, ja pasažieru ir pietiekami.
bet tad lai paņem pie priedītēm. man garām lepni aizbrauca Rīga- Kārsava,gaidījām 3 cilvēki,cēlām roku,busā bija vietas,bet...ķerām taxi,pie Lielvārdes panācām.
šoferis krievis atteica,ka grib ņem,negrib-neņem...
Visi pārvadātāji pie Priedītēm neapstājas, laikam nav oficiāla pietura.
Vissi kā viens atbildēs KĀPĒC viņi nebrauc Ogrē bet pietur TIKAI pie Priedītēm atbild OGRĒ NAV AUTOOSTAS jo MODRNIEM starppilsētu autobusiem ir PROBLEMĀTISKI iegriesties "Stāvlaukumā" sliežu malā. Pēdējais apstiprinājums pam ka OGRĒ nav Autooostas ir "Taksometru parka" atbilde par nebrīdināšanu par norauto reissu. citējot no galvas taksometru parka atbildīgo personāžu "Ogres Autoostā nav kam zvanīt" tas nozīmē vienu ka tādas iestādes ar darbiniekiem telpām un telefoniem Ogrē VIENKĀRŠI VAIRS NAV tā ir likvidēta lidz ar būdiņu stacija slaukumā nojaukušanu īstenībā jau agrāk ar šķībās būdas sliežu malā nojaukšanu:)
"Vissi "??? "reissu"?? :D
Pati zvanīju uz Ogres autoostu. Jau tad,kad viņi bija jaunajās telpās. Tā ka būs vien Tevi dezinformējuši Luni. :)
Daudziem autobusiem nav pieturas ne Ogrē, ne Priedītēs. Nav oficiālas pieturas. Ar šo jautājumu jāvēršas pie katra pārvadātāja, kāpēc nav utt.
LUNIM-lūdzu raksti tā lai var saprast,kuras klases skolnieks esi,ka nemāki rakstīt.
Vecaa_Govs , 2007-10-29 17:15:39 :
Jā es ar akurāt domāju ka mani dezinformē pie rezes arī vissus citus vaine . Es ar domāju kā tad Ogres Autoostas partneri var nezināt par savu partneri bet kā izrādās Citāts:
""Uz Ogrenet jautājumu, vai par norauto reisu nevajadzēja paziņot «Ogres Autoostai», E.Stāmurs atbildēja: «Kā tad to varēja paziņot?» Uz iebildi, ka varēja paziņot piezvanot, viņš sacīja, ka nav pārliecināts, vai «Ogres Autoostā» ir kam piezvanīt. ""
Aija : Man vēe ir daudz trūkumu , piemēram regulāri valkāju uzvakjam nepieskaņotas spilGTas šlipses un vēl gandrīz vienmēr staigāju zābakos. Vēl reti kad lietoju skaidro naudu un parasti braucu ar sabiedrisko transportu vai riteni. Jā vēl man nepatīk dzīvot privātmājā un smalki vīni:)
Dispečeres darba laiks:4:30-9:00,10:15-22:30 darba dienās,5:00-9:00,10:15-22:30 brīvdienās
"viņš sacīja, ka nav pārliecināts, vai «Ogres Autoostā» ir kam piezvanīt. """ Nav pārliecināts, vai arī-zvanīja un nevarēja sazvanīt??? Es,piemēram, zvanīju un sazvanīju. Bez pārliecības vai zinies. Atradu netā telefona numuru un piezvanīju. Un kas pats interesantākais-man atbildēja.
P.S. šaubos vai Tavi dzīves paradumi kādu interesē, Luni. Bet raksti Tu tiešām briesmīgi. :D
Vecaa_Govs : Ilgstošs treniņš , rūpīgas mērķauditorijas analīzes rezultācj:):)