Putnu saimes
Lūdzu,pavirziet jautājumu par neizturamo putnu klaigām un māju palodžu apkakāšanu dzīvojamā masīvā Mālkalnes prospektā.
Pret bezmiegu līdz kārtīgs vecis!
man netraucē
viņi arī te dzīvo...
kaiju klaigāšana no rītiem ir neizturama.Logi jātur ciet,citādi tā ķērkšana pamodina visus.
ZB man tās skaļās un neuzvaramās Mālkalnes kaijas ... Braukšu uz Īriju ...
Latvji, brauciet jūriņā! ... ...tur kaiju mazāk ...
Ne tikai kaijas traucē,bet arī tie morālie deģenerāti ,kas sēž caurām naktīm uz soliņa dzer,bļaustās un rēc vēl skaļak par kaijām.
pilnīgi piekrītu, ka vairāk traucē alkaši un jauniešu -bļauru bari...
Varšavā - zvirbuļi, Krakovā - baloži, Ogrē - kaijas un baznīcu zvani, viss ok!
nu gan cilvēki... Putni traucē.
Man piemēram traucē cilvēki, jo sevišķi Sonātes kontingents un tie,kas sociālajās mājās dzīvo. Alkāni, nariki. Skolas laikā traucē cukurdupši,kas nav iemācīti skatīties ne pa labi, ne pa kreisi, slāj tik pāri autostāvvietām.
grinbergam uzraksti
Esmu novērojusi, ka diemžēl cilvēki no balkoniem, pa virtuves logiem met laukā dažādus pārtikas produktus.Vārnas tik sēž un gaida.Un ir pat viena sieviņa, kas katru rītu ber speciāli sagatavotu pārtiku vārnām un pāris kaijām. Tā arī esot dzīva radība.Diemžēl, ne pilsētai piemērota- mēdz iznēsāt atkritumus, izpurina tos utt
Vēl kaitinošākas ir vecās tantiņas, kuras no rītiem pirms plkst. 7 skaļi sarunājās pie logiem arī brīvdienu rītos. Varbūt tās var kopā ar kaijām... :D
Īrijā meža baloži...