Trūkst mūsdienīgu velonovietņu

Patiešām, cilvēks, kas brauc ar riteni, vēl nenozīmē, ka viņš ir nabags ... Rasta laikr. "Diena" š.g. 15.05. . Ogrē kungi to nesaprot! Vēl ! Rakstā piemin Jelgavu, kur dzelzceļa stacijā uzlikta velonovietne 50 velosipēdiem. Zinu - Salaspilī pie dzelzceļa stacijas (tieši aiz ēkas) uzliktas daudzas modernas - augstās velonovietnes. Ogrē par šādu infrastruktūru "izmanto" pie Swedbankas dažas velonovietnes. Katru dienu tās nespēj apmierināt ogrēniešu, kas tālāk izmanto dzelzceļu, vajadzības. Lūdzu, pirms "Pie zeltas liepas" apkārtne vēl tapšanas stadijā, neaizmirstiet par velosipēdistiem Ogrē!

Nabagie-bagātie , 2018-05-19 13:45:24

Aga, un ja uzstādīs augstos, tad tiem būs tikpat auKsts domas lidojums kā Mālkalnes pr. pie Elvja. Es savu vellapēda sievišķo versiju (ar groziņu) tur tāpat nevaru novietot.

viedoklis nepareizs , 2018-05-19 18:40:45

Tāpēc, ka velosipēdu statīvus Ogrē uzstāda tie, kuriem pašiem ar drošu un ērtu velosipēdu novietošanu nav bijis nekāda sakara. Vismaz Salaspilī (aiz stacijas) starp veloturētājiem ir pat ļoti liela distance. Šķiet visos priekšrakstos, tāpat kā auto novietošanai, ir jāparedz attiecīgi attālumi. Pretējā gadījumā - tiešām, arī mani pie "Elvi" pārsteidz super-puper dizains, bet nepārdomāts ...

Piekrītu , 2018-05-20 15:38:39

LMT?

? , 2018-05-20 17:29:19

Manuprāt, pie visām iestādēm būtu jābūt ērtām velonovietnēm, nevis tādām, ka pieslēdzot savu braucamrīku, jāložņā pa zemi. Varbūt to var paredzēt pašvaldības noteikumos?

Komcis , 2018-05-20 17:51:42

Paldies LMT par foršo statīvu! Vienīgi neērti kā cita operatora klientam viņus ''izmantot''. :)

viedoklis nepareizs , 2018-05-20 20:31:24

Piemēram, Liepājā konkursa veidā atrada visdizainiskāko velostatīvu un tagad tādiem visā pilsētā atrasta īstā vieta. Jau N gadus atpakaļ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mākslinieks Domē taču metāla dizaineris! Kāpēc nav viņa spēkos šādas, vajadzīgas visiem, aktivitātes noorganizēt?

Ogrē neviens neizmanto velo pilsētā? , 2018-05-21 12:45:38

Salaspils TIC telpās informācija (maijā) - cik maksā velosipēda noīrēšana uz x st., y st., z stundām. Kur Ogrē ir šāda informācija, ja atbrauks mana draudzene no tālienes?

? , 2018-05-21 12:50:16

http://www.latvijascentrs.lv/lv/199/420/

pēdējo reizi rādu! , 2018-05-21 13:02:54

www.ogresveloserviss.lv’s DNS address could not be found. Cik nopietna šī info?

Not! , 2018-05-22 14:07:56

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet