Mis un Misters Ogre 2007
Vai jums ir informācija kad būs atlase?
ņemot vērā organizētāju reputāciju atlase notiks kaut kur pagrīdē un atkal tiks izsludināta caur draugiem.lv nevis publiski .un noteikti pāris nedēļas pirms konkursa.
Iksiņa : Nju kur tik briesmīgi:) Vai tad galvenais kurš smukāks , galvenais ir tusss pasākuma laikā. Un vietēja mēroga VIP patusēšanās:) Kautgan Ogrē tas protams ir pazems līmenis bet citur piemēram Alūxsnē , Valmierā , Jelgavā, Kuldīgā esmu bijis pat ļoti vērienīgos un laba līmeņa pasākumos. Vai tad kādam Ogrē ir gluži exskluzīvas tiesības uz šo pasākumu , liekas ka kurš vēlas un kam ir iekšā var ņemt un organzēt. Meitenes un Kundzes Ogrē foršas spriežot pēc manas pieredzes:):) Iksiņa , negribi noorganizēt šito pasākumu mmmmmmm , nju tā lai nav laža un kaktu līmenis?:)
labāk organizētu Ikšķilē !
Agrāk, kad pasākumus organizēja Ausjuka, viss bija daudz labākā līmenī. Es ta uzorganizētu, bet kas to ļaus? Reiz ar drušku esam interesējušās par iespēju, bet izrādījās, ka tiesības organizēt konkursu Ogrē pieder aģentūrai Mis Ogre. Un kamēr Fogele nelauzīs līgumu ar to kantori, tikmēr citi to nevar rīkot.
parasti ir kaut kad ap manu dzimshanas dienu decembra sakumaa...
jā, mani arī interesē šis jautājums! ceru, ka ogrenet paziņos par atlasi!
Ja organizxētāji darīs mums to zināmu - noteikti paziņosim :)
Iksiņa : Tu neesi bijusi lidzigos pasakumos citas Eiropas mazajas valstis. Man ir gadijies but kadas 4-5. Piemeram pagajusjo gad atkal biju Belgija , gandiz ka vienmer vineja forsja Flamu meitene kautgan MAN protams patika Indiete kura izkrita pusfinala lidziga iemesla del kapec LV izkrit cittautu meicjas vinja VISPAR neko nezinaja par Belgiju ne vesture ne Geografija ne Politika :):) BET pats pasakums taaaads setas limenis ja salidzina tad pedejo gadu "Miss Ogre" ir apsaluts Mega sjows:) Starp citu Latvija tik vienreiz esmu redzejis konkursos tumsadainas pretendentes pirms kadiem 13-15 gadiem Ventspil bija melnadaina "Miss Foto " :)
Rd sr lsbpršt pslīdzētu organizēt-savu iespēju līmenī.... (iepriekšējos gadus neteikšu -ka sevišķš kas bija...)