Zobārste Dr. Linda Mežapuķe
Laba diena! Zinu, ka zobārste Dr. Linda Mežapuķe pieņem arī Lielvārdē. Internetā neizdodas atrast info kur tieši un Ogres Slimnīcā šādu informāciju nesniedz. Ja kādam ir info, padalieties, lūdzu. Jau iepriekš pateicos.
laba zobarste ?
Laba gan. Tik slimnīcā nereālas rindas. Gribu ārstēt zobus ātrāk. :)
Ļoti laba zobārste, iesaku.
Viņai otrdienu rītos ir akūtās stundas pieņemšanas Ogres Slimnīcā.... un tad jau var parunāt un sarunāt :)
Vai arī zvanīt visām Lielvārdes zobārstniecībām...
Saprotu, bet ceru, ka kāds uzreiz zinās pateikt. :)
Es pēc viņas darba 3 zones pārtaisīju, draudzene arī.
Es pēc viņas darba 3 zobus pārtaisīju, draudzene arī.
dr. Mežapuķe ir Lielvārdē trešdienās un piektdienās, dr. Ievas Rudašas privātpraksē.
Dr.Mežapuķe patiešām brīnišķīga.Draudzeneem nepaveicās.
Nemāku spriest par Mežapuķes profesionalitāti(neesmu zobārsts), taču kā cilvēks-iedomīga, uzpūtīga, lecīga, mīl aprunāt citus aiz muguras. Viennozīmīgi-pie tādas "speciālistes" neietu.
Nedaudz piekrītu iepriekšējam komentāram :/ Iespējams tas izskaidro kundzes vientuļo statusu..
Un es arī pārliecinājos tieši par pēdējiem komentāriem... Godīgi sāku, pretīgs cilvēks un ārsts (grūti pat tā viņu nosaukt). Trāpīju tieši pie viņas, ka pie dežūrārsta, smaids tāds iedomīgs,nejauks, es no spricem nebaidos, bet tā kā viņa to izdarīja.. OMG rokas izrautu!!! Citas izejas nebij, cietos, ārstēt neko baigi negribēja, teica brauc uz Stom. Inst. lai tur rauj ārā (blakus abus zobus) ! Ielika zāles tam kas sāpēja (bet izrādās vaina bija citām zobam) , OK, pēc 2 ned aizgāju pie cita ārsta! Un ko jūs domājiet?? Nekas nav jārauj ārā, viss ir labojams ! Strarpcitu radniecei arī zobu ļoti sabojāja... Žēl ka par viņu vēlāk uzzināju, ka tā '' superdaktere '' arī bija Mezapuke!!! Noteikti vinu neiesaku!!!!