Kafija
Labdien. Esmu kafijas cienītāja, nav man kafijas automāts. Nu jau vairs nevaru nopirkt garšīgu malto kafiju. Paulig ir palikusi negaršīga. Pērku Lofbergs Lila. Ko labu ieteiktu?
tad jadzer kafija ar jumtinu
kas vienam labs, otram slikts. Mazliet neadekvāts jautājums, jo, kā zināms gaumes atšķiras.
Gaumes jautājums,man atkal Lofbergs negaršo.Pērku Jacobs zaļo paciņu vai Merrild in cup.
Liepājas šķīstošo.
labu kafiju var nopirkt Vācijā, Austrijā
Jacobs zaļā paciņā.Man garšo!!
Tikai PAULIG
Lavazza.
Dārgā gala kafijas iesaku. Lavazza piemēram. Polijā fasētās pārsvarā nav kvalitatīvas.
Piekrītu - Lavazza (melnajā iepakojumā)
ir liela nozīme ko ar to kafiju dara.Daudzas nav paredzētas parastai pārliešanai ar karstu ūdeni, kā to daram mēs.Ja laiž caur kaf.aparātu vai uzvāra itāļu trauciņā- cita garša
Ocafē ir ļoti garda un kvalitatīva kafija līdzi ņemšanai. Kalve kafija. Viņi arī maļ uz vietas. Iesaku!
Lofbergs Kharisma, Mövenpick, Lavazza Expresso
kad poliklīnikā reiz nomainīs to veco dr.Balodi, kura pret pacientu izturas kā padomjlaiku disidentu? Sāpīga, velkoša mugura, bet ārstēt to vairāk grib caur galvu vai d-u, ar gariem zobiem pretsāpju un pretiekaisuma tabletes izraksta. -grāfi izieti, bet tie, pašaas dakteres nozīmēti izrādās slikti, magnētisko rez. vajagot!?! Varbūt arī 74 gadus veca tanta varētu akceptēt momentu, ka ne visos gadījumos tā ir atļauta?!! Slimnīcai taču ir izstrādāts savs reklāmas bukletiņš attiec. uz magn. rezonansesa izmeklējumu!!!
atvainojiet, sajaucu forumu tēmas.
Moevenpick un Dallmayr Prodomo
Lofberg Karisma-pati labākā.
Lavazza Expresso
un vēl www.kafijasdraugs.lv