Dubļi uzceļa.

Gribu lūgt noskaidrot par necilo Celtnieku ielu Pārogrē - kādi darbi ir iecerēti, jo tiek vests daudz zemes un bērts ceļa pretējā pusē. Cik saprotu, ka tas nav ceļa remonts, tāpēc gribētu zināt, kad mēs varēsim staigāt pa sakārtotu ielu - bez dubļiem. dubļainie lietus ūdeņi tek pagalmos. domāju, ka zemi nemaz tā vienkārši nevar bērt ceļa malā, jo ūdenim nav kur likties. Vai kāds ir pētijīs, kas notiks zemes transformācijas gadījumā, šeit ir augsti grunsūdeņi un cik es zinu ir arī avots, vai tad tagad var tā vienkārši kaut korakt , bērt , utt... Ogrenet, lūdzu, palūdziet tur domē atbildēt, pavisam nopietni, jo cilvēki vēlāk nāks ar savām problēmām un kavēs deputātu dārgo laiku.

agita , 2007-10-11 13:04:44

Vakar jautājumu par Celtnieku ielu uzdevām domes apspriedē par ielām un ceļiem. Saņēmām atbildi, ka tur viena firma ceļ mājas un ir vainojama pie tā, ka iela ir dubļaina. Pašvaldības policijas priekšnieks Māris Preimanis informēja, ka firmai ir sastādīts protokols. Firmas nosaukums netika minēts. Painteresēsimies par šo jautājumu vairāk.

Ogrenet , 2007-10-11 13:43:50

Mums jau nevajag, lai soda, bet , lai ir garantija, ka pēc celtniecībs darbu veikšanas, tā iela būtu kārtībā.Pie uzceltajām jaunajām mājām šjā ielā, joprojām ir ūdens - dubļu peļķes, nu negribas tādu ielu, tie taču ir pašvaldības ceļi, kas domāti viesiem, ne tikai tiem kam nauda? Piemēram, par nekaunību - brauc tā kravas mašina, izgāž kravu un ar paceltu kravas kasti turpina braukt pa ielas vidu, lai zemei izkrīt ārā.Tā ir vienkārši bezkaunība un necieņa pret citiem cilvēkiem. Es saprotu, ja iet celtniecība, ir jāpaciešas, bet var jau to darīt ne tik cūcīgi un gribas garantijas, ka nākotnē to ceļu sataisīs un ceļa vietā nebūs sekla upīte u.c. problēmas.Paldies, ka atbildējāt un gaidīšu vēl, un ne tikai es viena.

agita , 2007-10-11 14:05:11

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet