Vitamīini
Vai ir vērts iegādāties Amway firmas vitamīnus - matiem , ādai un nagiem??? Vai kads ir lietojis? Kādas ir atsauksmes??
Nozīme ir saturam, nevis iepakojumam. Esmu lietojusi kaut kādus vitamīnus, kompleksos, bet iz pieredzes varu pateikt, ka vislabākais efekts ir no zivju eļļas. Tikai tā jālieto šķidrā veidā, nevis kapsulās.
No savas pieredzes - labi palīdz sakaltētas, kafijas dzirnaviņās samaltas olu čaumanas pulverī - katru dienu pa tējkarotei virsū uzdzer ūdeni!!!!
Jā, par šito arī dzirdēju... tikai maza niansīte - tā var darīt ar mājas olām, nevis pirktām, jo putnu fabrikās vistām tiek dotas visādas piedevas, lai tās ātrāk aug un biežāk dēj. Tad jau labāk kalcigran nopirkt...
Ir lietojis, lieto un lietos!:) Atsauksmes vislabākās. Nopietni.
Esmu lietojusi. Patika tie, kas domāti veselības uzlabošanai (multikarotīns, c vitamīns, laša omega un multifazer). Bet neteiktu, ka pēkšņi kaut kas izskatā mainījās, t.i. mati 3reiz biezāki un spīdīgāki un āda kā persiks:))
Protams, ka tūlītēju efektu nevar gribēt. It īpaši matiem - tam parasti vajadzīgi 1 - 2 mēneši, lai vizuāli varētu redzēt uzlabojumu no vitamīniem.
Ja kādam interesē iespēja iegādāties Amway piedāvātos Nutrilite vitamīnus, vai arī saņemt sīkāku informāciju par Amway produkciju un tās cenām, rakstiet man uz e-pastu amway.pasts@inbox.lv
Laba ir arī zivju eļla un gurķeņu eļļa .
Vai nav gana pirkti visi tie super vitamīni no dažādām vairāk vai mazāk kaktu firmām?!! Būtu laiks saprast, ja vajadzīgs efekts, drošāk taču pirkt aptiekās un tos, kas nav uztura bagātinātāji, bet reģistrēti kā zāles. Zāļu reģistrācijai prasības ir stipri stingrākas un uz pierādījumiem balstītas. Arī uztura bagātinātāji ar analogiem sastāviem aptiekā būs lētāki!
Šitas labs :) mati paliek biezāki un spīdīgāki :)))))))))))) pec 2-3 mēneši :)))))) , tev pa 2-3 mēneši ataug 20-30cm nojauna ? Aizej atver anatomijas grāmatu .
labāk graužat burkānus vismaz adas krāsa ziemā būs baudāmāka.
man teica ja nevar ieņemt bērniņu vajagot dzert nutrilite e vitamīnu.vai tas tā varētu būt?
Sveikas meitenes. Ja kādai interesē-varu piedāvāt Fola diagnostiku. Pati ar šo lietu nodarbojos jau 10 gadus. Nutrilite vitamīni un visa Amway produkcija ir vienkārši nepārspējami laba. Zvaniet:26393117. Dzīvoju Ogrē.
man tādas pumpas uz sejas sametās, ka bail!!! Varbūt man vajadzēja cīnieties un dzert tik tālāk, bet es kaut kā vairs neizturēju...
Ja nu kādam interesē Amway producija, raktiet rage19@inbox.lv :)
iesaku velti netērēt naudu!
muļķības!
vitamīni ir jāuzņem ar pārtiku
Piekrītu ff un ingai.