Niko
Vai kafejnīca Niko jau ir atvērta? Mēģināju zvanīt, bet numurs atslēgts....Info fb liecina,ka cilvēki šo iestādi apmeklējuši septembra beigās.
hz
Sociālajos tīklos bija informācija, ka norisinās pēdējie labiekārtošanas darbi un plānotā Niko atvēršanas diena ir 11.oktobris ar jaunu interjeru un Preiļu leļļu meistares lellēm.
Niko visā majā ? Dzirdeju puķu salons aizbrauca ata ata
Otrajā stāvā celtnieku rosību nepamanīju, bet varbūt es neuzmanīga vērotāja. Bet pilnīgi noteikti paplašināšanās notika uz bijušās puķu bodes telpu rēķina un man nez kāpēc šķiet, ka tapa neliela piebūve uz Pūres kafejnīcas pusi.
galigi nav ko satraukties par šo ēstuvi ar negaršigu ēdienu.ejam blakus vienreiz nedēļā uz Pūres restorānu
Par gaumēm, kā runā, nestrīdas. Ogrē ir vairākas ēstuves, katrai sava klientūra. Man nav žēl, ka kāds ēd (1x ned.) Pūrē, jo ikdienā neaizņems vietu pusdienu laikā citur.
Par gaumi, kā runā, nestrīdas. Ogres centrā ir vairākas ēstuves un katrai ir savs klientu loks. Man nav žēl, ka kāds 1x nedēļā dodas uz Pūri pusdienot, līdz ar to neaizņemot pusdienu galdiņu kādā citā ēstuvē un pēcāk rakstot, ka bija negaršīgi.
Atvainojos, pirmais komentārs nez kāpēc neparādījās, ka būtu rakstīts, tāpēc rakstīju atkārtoti un jau plašāk ;)
Nu Ogrē jau visiem sava vieta Pure ir kartigi smalks iestadijums , konditoreja un restuzis viss stilā abi man baig patīk. Niko bija normals pusdienu "Bistro" kur klerki pusdienoja , nakamais Ilze , normala stolovka attiecigu bļodu klastu un cenam:) Parejiem ari ne vainas Sinjorita un ko. vienigi šur tur papretiga publika Cacas @ Keni kam patīk izstelleties bet taa Ogre ir kur paest tiri labi PROTAMS ja zin ko un ka.
Niko garšīgi gatavo ēst,citiem pat blakus nav,pat no Rīgas atbrauc lai tur paēst.
Niko garšīgi gatavo ēst,citiem pat blakus nav,pat no Rīgas atbrauc lai tur paēst.
Esmu pusdienojusi gan Niko,gan Pūrē. Pūrē dārgi,mazas porcijas un ne manai gaumei. Niko patīk,ka var izvēlēties, ir daudz dažādu zupu, uzkodu, otro, saldo.
M.Pūres restorāns ir Ogrē visaugstākajā līmenī!!!!
Super apkalpošana un ēdienkarte!!
Pilnīgi piekrītu viss zolīdākais ir Pūres restorāns un arī garšigi un viesmīlība augstākā līmenī.Paldies saimniekiem par šo burvīgo vietu Ogrē.
ne katrs var atļauties ēst Pūres restorāna,kas grib naudu vēja lūdzu ejiet.