Vēlamies noskaidrot

Kuras ir tās pilsētas daudzdzīvokļu mājas, kuras iekļautas nākamā gada PA "Mālkalne" plānos salabot jumtu segumu? Konkrēti!
Cik ilgi un cik reižu, piemēram, jāremontē ēkas jumts, tērējot jau tā knapo mājas uzkrājumā esošos finansu līdzekļus, lai P/A "Mālkalne" speciālisti atzītu - tas ir nelietderīgi? Tā, neapšaubāmi, remontējot jumtu katru otro mēnesi, nekad mājas bilance "neļaus" nomainīt visu jumtu!
Kuras ir tās mājas, kam šī laime - jumta remonts uzsmaidīs nākamgad un kuras varēs atteikties no nx jumta remontiem?
Kuras mājas varēs lepoties ar mīksto un cieto jumta jauno segumu 2008.gadā?

Mājas, kurai problēmas, iedzīvotāji , 2007-09-26 13:52:06

Par visiem nākošā gada remontdarbu plāniem var nākt interesēties uz p/a "Mālkalne"pie ēku un teritoriju apsaimniekoshanas nodaljas vadītāja, tā ka nākošā gada plāni vēl ir apspriešanas stadijā, nevaru sniegt tādu informāciju, varu ietikt Jūsu mājas vecākam doties pie mums visu noskaidrot, un pēc tam informēt Jūs! Parasti darba plāni uz nākamo gadu tiek prezentēti Ogres māju vecāko ikgadējās kopsapulces laikā, kas parasti notiek katru gadu novembrī !

sundew , 2007-09-26 15:13:09

cik mēnešus spriedīsiet ?!

amok , 2007-09-27 08:58:29

amok es neskaidri uzrakstiiju? NOVEMBRII plaani tiks prezenteeti maju vecako ikgadejaa sanaksmee!!!!

sundew , 2007-09-28 08:56:54

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet