jautājums
Vēlamies noskaidrot, kāpēc pie Ledus halles tiek nozāģēti visi koki? Tā vieta ir atstāta pilnigi plika. Saprotu, ka tā vieta ir Ikšķiles teritorijā un nav piesaistita pie ceļa Ogre - Tīnūži. Vai to mežiņu izcērt Ikšķiles pašvaldība, kurai pieder sis zemes gabals?
Tas aizkakāt..is suņiem stūris ir ļoti kādam aktuāls???Ļoti labi,ka iztīrīja,cita ainava uzreiz!
Izcirst mežu, skaista ainava? Starp citu tur suņus neveda un pat nav iespējams vest. Un tu doma, ka tagad nevedīs? Kārklos dosies. Tā ka nevajag gvelzt muļķības.
Jautā Ikšķiles pašvaldībai.
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.
Man kā nespeciālistam liktos prātīgi to purvu ņemt un aizbērt ar ceļa būves lieko grunti, lai ir līdzena pļava vai mežs. Tas tā man liekas.