Ventilacija smird
Meklēju kadu cilvēku kas aiztaisītu ciet ventilacijas šahtu. Taka stavu zemak esošie kaimiņi pipē pie venticijas šahtas, un uz lugumiem to nedarit to ignore. Nepieciešams aiztaisit ciet ventilācijas šahtu tolete/vannas istaba apmeram nedaudz zem maniem ventilatoriem (atstat gaisa plusmu no manas vannas istabas/toletes uz augšu, bet bloķēt gaisa plusmu lidz manam dzivoklim!
man vajag tieši to pašu.Tikai man smird kaimiņi virs manis.Dzērāji un bomži.Smaka ir virtuvē,puvumu,netīrības,alkohola.Dzīvot vairs nevaru.
Pieliec ventilatoram pretvārstu (respektīvi gaisu no dzīvokļa izpūtīs, bet dzīvoklī atpakaļ nepalaidīs) un situācijai vajadzētu uzlaboties. Vienīgais mīnus, ka ventilācija darbosies tikai tad kad darbināsi ventilatoru.
aiztaisīt šahtu kategoriski aizliegts.Tas pret likumīgi.
Vēl ir variants palūgt apsaimniekotājam iztīrīt šo šahtu, uzlabosies vilkme un nebūs problēma, ka kaut kas nokļūst tavā dzīvoklī.
Būs gan problēmas! Dzīvojot daudzdzīvokļu mājā saskāros ar situāciju,kad apakšējie kaimiņi dzen kandžu un brāgu lej tualetē.Man dzīvoklis smirdēja,kaimiņi līdz 5.st sūdzējās,ka smird.Meklējām vainīgos,atradām,šie visu noliedz un viņiem viss līdz brošai.Namsaimnieks tika lūgts tīrīt šahtu,ko godīgi arī darīja.Smirdoņa bija un palika.Tā tas turpinātos vēl šodien,ja šie nepārdzertos un nebūtu nomiruši.Visas kāpnes šokā,visi līdzjūtīgi elš ,palīdzēt nav ar ko,jo savā dzīvoklī dara ko grib.
Ventilācija šahtu nedrīkst taisīt ciet. Pēc jaunajiem MK noteikumiem pat gaisa nosūcēju nedrīkst pievienot ventilācijas šahtai.
Varbūt MK arī zina kur to tvaika nosūcēju vajag pievienot! Kā var saprast,tad MK dzīvo tikai savruppilīs.
Vai neuzcienāja? Jā, žmogas gan! Kandžas dzērājiem brāga smaržo, tiem, kuriem netiek - smird ... Nopietni ņemot mūslaikos kandžas ražošana nav ekonomiski izdevīga, ja nu vienīgi kā ekoloģisks produkts ar attiecīgu izcenojumu ...
Ekonomiska vai nē,bet veselībai drošāka.