a/m stāvvietas
Daudzi cilvēki arī no laukiem brauc uz darbu Rīgā. No mājvietas ar mašīnu aizbrauc līdz Ogres vilciena stacijai un a/m atstāj pa dienu stāvvietā. Redzu piem. Ikšķilē ierīkota jauna liela autostāvvieta pie dzelceļa stacijas tieši, manuprāt, šadam nolūkam. Taču Ogrē ar stāvvietām pavisam bēdīgi. Arī pie dzelceļa stacijas stāvvietā dzirdu drīkst stāvēt tikai 2 st., lai neaizņemtu vietu. Kā tiek risināts šis autostāvvietu jautājums minētajam nolūkam atstāt a/m pa dienas laiku no vilciena līdz vilcienam? Varbūt ir kāda informācija?
Pretim tirgum vai tad nevar likt mašīnu? Tur tajā stāvvietā varot bez maksas atstāt, cik dzirdēju.
Ko jūs Ikšķili ar Ogri salīdzinat, Ikšķilē viss kā pie cilvēkiem, bet Ogrē kā nebija saimnieka kopš Kalniņa un Javoiša laikiem, tā nav.
Mūsu pilsētas kungi ir aizmirsuši novada iedzīvotājus ,pie dzelzceļa stacijas ir ierīkota autostāvvieta uz noteiktu laiku it kā par pāris stundām var aizbraukt uz Rīgu un paspēt atbraukt atpakaļ,tas ir tīšām ierīkots lai lauku iedzīvotāji maksātu soda naudas,un to taksistu stāvvietu vajadzētu kaut kā padarīt īsāku
Man ir jautājums-kāpēc privātā biznesa stāvlaukums ierīkots pilsētas autostāvvietā.Senos laikos,kad autostāvvieta piederēja valstij un takši arī bija valsts uzņēmums,viss saprotams.Tad takši šo vietu ir izīrējuši un maksā nomu pilsētai? Tad par to naudu varbūt var ierīkot vēl kādu publisko autostāvvietu?
Ja ir mašīna, tad ir jābrauc ar to.
Tu varbūt arī zini kur Rīgā viņu var nolikt? Pilnīgi visa stāvēšana par maksu.Vakar biju pie ārsta Rīgā Brīvības ielā.Vizīte 28 eiro+3,5 stāvēšana.Mašīnu noliku uz neilgi laiku-ārsts+aptieka.Bet ja uz st.3-4,vai tas arī liksies lēti.Ja tu strādā domē ,tad viss ok.Es jau pieci gadi kā pensija.Man tas ir oi-oi.
Ja dārgi, tad nevajag mašīnu.
A varbūt vienkārši nevajag cilvēkiem plēst 7 ādas un savas kabatas piesist līdz augšai.Tu taču gribi dzīvot,kāpēc man to gribi noskaust?
Kā tad viņš tev neskaudīs? Kā tad savu maku citādi piestūķēs.Pēc viņa domām dzīvot pienākas tikai viņam.Tev ta priekš kam,ja esi pensijā?
Vasarā biju Ventspilī,tur gan šī lieta ir perfekti nokārtota,nav jāmaksā un stāvvietu ir daudz.Nekādu problēmu.
Mīļumiņ,cik lielu algu tev maksā no mūsu nodokļiem?
Feisbukā izlasīju sekojošo:
Uzmanās šoferīši, kas auto novieto pie Policijas Akadēmijas vai stacijas. Šodien jau otrā tūre ar soda kvītīm. Cik noprotu- sodu liek par to, ka nav laiks ielikts auto, jo šeit var stāvēt noteiktu laiku tikai!
Nu tā tomer ir cūcība. Ne jau pilsētnieks atstāj savu mašīnu pie stacijas kamēr barauc uz Rīgu. Tie ir laucinieki, kuriem vēl jātiek mājās, kad atbrauc no Rīgas. Un tur kur autobusi parasti nemaz neiet. Piemēram arī kaut vai Lašupes, kur pēdejais autobuss aiziet 19.00. Un kur nu vēl uz laukiem citur, kur tie vispār neiet. Mana prioritāte vēlēšanās kandidātiem būs bezmaksas autostāvvietu jautājums. Vienīgā vieta paliek pie veikaliem, ja tur arī neizdomās ko līdzīgu.
Rīgā balsosi?
Kāpēc Rīgā? Balsošu Ogrē, jo te dzīvoju.
Bet Rīgā jau visur tās maksas stāvvietas, kuru dēļ tu uz turieni nebrauc ar savu mašīnu?
Nu tāpēc jau arī nebalsošu.
Es strādāju Rīgā ,pašā centrā.Uzņēmumam nav savas stāvvietas.Tu parēķini cik man izmaksās 22 darbdienas pa 9 st.maksas stāvvieta.Nestrādāju tak ministru kabinetā.Zināma lieta,ja divreiz gadā aizbrauc uz Spici vai Alfu viss liekas feini.
pretim dzelzceļa stacijai var likt visur, izņemot labajā pusē tā viena rinda ir uz divām stundām. Vajag mācīties noteikumus, un pēc tam bļaustīties.
pretim dzelzceļa stacijai var likt visur, izņemot labajā pusē tā viena rinda ir uz divām stundām. Vajag mācīties noteikumus, un pēc tam bļaustīties.
Nu paldies par informāciju. Tad nav tik ļauni.